Op onze nieuwsbrief abonneren

Catrice First class Up-Grape

Catrice First class Up-Grape

Gisteren zag je de mooie nieuwe lak Catrice She said yes in her red dress en vandaag is het weer tijd voor een nieuwe nagellak van Catrice, Catrice first class up-grape. Deze is niet in het nieuwe assortiment en is er volgens mij al een tijdje. Toch nam ik hem mee om te laten zien aan jullie. Al is dit lakjes helemaal niet zomer proof maar juist wel voor de herfst en de winter!

Lees ook: Catrice Luminice highlight & bronze glow palette review

Catrice First Class Up-Grape

catrice first class up-grape


Catrice First Class Up-Grape is een donkerpaarse nagellak met shimmer erin. In het flesje lijkt hij misschien wel meer bordeaux rood maar dat is hij dus niet. Wat voor kleur shimmer erin zit kan ik eigenlijk niet echt plaatsen. Het lijkt wel of het om dezelfde kleur shimmer gaat als de kleur van de lak zelf of misschien een tintje lichter. Het was geen teleurstelling hoor dat hij niet bordeaux rood was, dit vind ik namelijk ook erg mooi voor de herfst en winter.

catrice first class up-grape
catrice first class up-grape

Hier zie je goed, vooral op de laatste foto, hoe de shimmer door de donkerpaarse lak heen zit. Het is lastig om te laten zien wat ik bedoel met de shimmer in dezelfde kleur als de lak. Het is namelijk geen gouden of zilveren kleur die er doorheen gemengd zit. Neemt niet weg dat ik het wel echt prachtig vind. Catrice First Class Up-grape is een hele mooie kleur voor de herfst en winter, een warme kleur ook eigenlijk. Je nagels vallen ook echt op met zo’n kleur.

De droogtijd is wederom wat we van Catrice gewend zijn en dat is best snel. Op de foto’s draag ik twee laagjes en dan dekt hij prachtig op. Een laagje kan ook maar daar ben ik persoonlijk niet zo’n fan van. Kan zijn dat je de tips van je nagels er doorheen ziet en dat is natuurlijk niet zo mooi.

catrice first class up-grape

Ben heel blij met Catrice First Class Up-grape voor de komende seizoenen. De kwaliteit is gewoon ‘Catrice‘ en dat is een kwaliteit waar ik tevreden over ben wat betreft de prijs. Deze lak bevat 10ml en kost €2,99 en is te verkrijgen bij Trekpleister en Kruidvat.

close

16 Reacties

 1. 18 augustus 2015 / 15:15

  Erg mooi kleurtje dit! Ik heb zelf nooit kleurtjes op mijn nagels, alleen mijn tenen doen ik altijd.

 2. 17 augustus 2015 / 22:13

  Eigenlijk is dit niet een kleurtje wat ik zou uitkiezen als ik het flesje zie staan, maar op je nagels vind ik hem wel heeeeeeeeeel erg mooi~
  Lees het laatste blogbericht van Petra – Monday manicure: Thunder & LightningMy Profile

 3. Evelien
  17 augustus 2015 / 22:05

  Wat een mooi kleurtje, hij gaat direct op m’n wishlist!

 4. 17 augustus 2015 / 17:35

  Wauw, ik vind dit echt een prachtige kleur. Echt net wat voor de herfst!
  & het is niet eens duur. Dat is al helemaal leuk natuurlijk hihi.
  Liefs Iep xo
  Lees het laatste blogbericht van Iep – Hotspot • PicknickersMy Profile

 5. Julie
  17 augustus 2015 / 11:09

  Ik vind het een mooi kleurtje maar ik heb vaak dat Catrice lakjes al na een dag gaan chippen! 🙁
  Lees het laatste blogbericht van Julie – 19 questions | TagMy Profile

 6. 17 augustus 2015 / 07:58

  Erg mooi kleurtje. Ik ben zelf niet zo’n groot fan van Catrice lakjes in het algemeen, maar het kleurtje ziet er in ieder geval wel goed uit.
  Lees het laatste blogbericht van Nicole – XXL London HaulMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.