catrice crushed crystals stardust

Catrice Crushed Crystals Stardust

geschreven door Mariska Groot

Het is weer tijd voor een mooie swatch. Dit keer is het er een uit de Catrice Crushed Crystals lijn, zo noem ik het maar even. Het is wel een donkere lak met daarin glitters, je moet er van houden denk ik. Ik vind hem in ieder geval wel mooi. Eerst laten staan, later toch mee genomen, je kent het wel. Vandaag laat ik Catrice Crushed Crystals Stardust aan je zien.

Lees ook: Catrice Clean ID volume mascara

Catrice Crushed Crystals Stardust

Hij is dus donker met daarin zilveren glitter, wat ik persoonlijk erg mooi vind om te zien en om te dragen. De glitter valt dan ook zo lekker op! De basis lak lijkt eigenlijk wel een beetje donker paars, maar dit zie je niet terug op je nagels. Een laagje dekt totaal niet en ik heb er ook twee gebruikt op de foto’s. Zelfs dan zie je nog wel een beetje je nagels er doorheen, maar het ziet er wel mooi uit. De lak droogt ook lekker snel zodat je snel ook het tweede laagje erop kunt doen.

De foto’s

catrice crushed crystals stardust
catrice crushed crystals stardust

Hier zie je de foto’s die ik er van heb gemaakt. Ze zijn in daglicht gemaakt zonder zon. Wel heb ik bij een paar mijn externe flitser gebruikt om de kleur juist wat beter te maken, omdat het buiten nogal grauw is. Ook heb ik bij de wat donkere foto dat niet gebruikt zodat je verschillende beelden er van ziet om het juist realistisch laat overkomen.

Mijn mening

Met deze lak ben ik absoluut ook weer heel erg blij, net als de meesten, haha. Zoiets heb ik nog niet in mijn stash in deze kleur en vind hem juist ook erg mooi. Ook het fijne is dat hij fijn lakt en snel droog is. Het mooiste zou zijn met drie laagjes denk ik, maar ik heb er twee gebruikt.

Informatie

De Catrice Crushed Crystals Stardust heb ik gekocht bij Kruidvat met de 1+1 actie. Deze bevat 10ml lak zoals de meeste lakjes van Catrice. Je kunt er dus weer lekker lang mee doen. Zover ik weet is dit geen limited edition dus je kunt hem gewoon in het schap vinden bij de standaard lakjes.

Lees meer:
Catrice artikelen

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.