Op onze nieuwsbrief abonneren

Catrice Berry Potter & Plumbledore

catrice berry potter en plumbledore

Dit lakje zat in het makeup etuitje van Catrice en vond ik altijd wel apart, maar nooit meegenomen. Nu zat hij er dus bij wat dus wel mooi meegenomen was. Een ding is zeker, ik vond heel moeilijk op de foto te zetten. Een mooie donker paarse kleur met blauwe / groene shimmer? Dat is juist wel even lastig te zien. Maar dat er een andere kleur shimmer in zit is zeker. Ben benieuwd wat jullie van deze mooie en unieke lak vinden! Ik laat Catrice Berry Potter & Plumbledore zien.

Lees ook: Catrice Luminice highlight & bronze glow palette review

Catrice Berry Potter & Plumbledore

Op de foto’s zie je dat het een mooie donker paarse lak is met daarin een blauwe / groene shimmer. Ik weet het niet zo goed. Het lijkt misschien meer op een ‘zee’ kleur. Of klinkt dat raar? Een beetje groen / blauw dus a la zeemeermin, ofzo. In het flesje zie je juist heel erg goed hoe hij eruit ziet. De kleuren combi vind ik dan ook erg uniek en ook echt heel mooi. Op je nagels is hij alleen wel donkerder als dat hij in het flesje lijkt. Ik heb dan ook twee laagjes gebruikt om het mooi te laten dekken met Seche Vite fast dry top coat. Ook een aanrader trouwens! Ja, Catrice Berry Potter & Plumbledore vind ik heel mooi voor in mijn stash.

De foto’s

catrice berry potter en plumbledore
catrice berry potter en plumbledore

Informatie

Deze heb ik gekocht bij Trekpleister in en zat in de makeup etui gevuld met Catrice makeup. Hoeveel hij lost kost weet ik niet, maar zal rond de €3,50 zijn zoals elke Catrice lak. Hij heeft het fijne brede kwastje en droogt ook vrij vlot. Er zit 10ml lak in. Als het goed is, is hij ook gewoon bij Kruidvat los te koop.

close

17 Reacties

 1. Wendy (MissPinkyNails)
  20 mei 2014 / 13:25

  Ik hou er wel van!

 2. Monique
  20 mei 2014 / 11:57

  Wat een gave kleur!

 3. Petra
  20 mei 2014 / 08:58

  In eerste instantie, had ik toen ik dit lakje zag zoiets van nouhhhhh nee!….naar hij ziet er op de nagels wel mooi uit!

 4. 19 mei 2014 / 22:12

  Wat een mooi en bijzondere lakje! Heel leuk ­čÖé

 5. Eline
  19 mei 2014 / 20:29

  Wauw, prachtig lakje, heeft een heel leuk effect!

 6. margriet kuper
  19 mei 2014 / 20:14

  hij is mooi….heb hem ook staan maar nog nooit gedragen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.