Catrice Berry Potter & Plumbledore

by Mariska
catrice berry potter en plumbledore

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Dit lakje zat in het makeup etuitje van Catrice en vond ik altijd wel apart, maar nooit meegenomen. Nu zat hij er dus bij wat dus wel mooi meegenomen was. Een ding is zeker, ik vond heel moeilijk op de foto te zetten. Een mooie donker paarse kleur met blauwe / groene shimmer? Dat is juist wel even lastig te zien. Maar dat er een andere kleur shimmer in zit is zeker. Ben benieuwd wat jullie van deze mooie en unieke lak vinden! Ik laat Catrice Berry Potter & Plumbledore zien.

Lees ook: Catrice Luminice highlight & bronze glow palette review

Catrice Berry Potter & Plumbledore

Op de foto’s zie je dat het een mooie donker paarse lak is met daarin een blauwe / groene shimmer. Ik weet het niet zo goed. Het lijkt misschien meer op een ‘zee’ kleur. Of klinkt dat raar? Een beetje groen / blauw dus a la zeemeermin, ofzo. In het flesje zie je juist heel erg goed hoe hij eruit ziet. De kleuren combi vind ik dan ook erg uniek en ook echt heel mooi. Op je nagels is hij alleen wel donkerder als dat hij in het flesje lijkt.

Ik heb dan ook twee laagjes gebruikt om het mooi te laten dekken met Seche Vite fast dry top coat. Ook een aanrader trouwens! Ja, Catrice Berry Potter & Plumbledore vind ik heel mooi voor in mijn stash.

De foto’s

catrice berry potter en plumbledore
catrice berry potter2 » DoorMariska
catrice berry potter3 » DoorMariska
catrice berry potter4 » DoorMariska

Informatie

Deze heb ik gekocht bij Trekpleister in en zat in de makeup etui gevuld met Catrice makeup. Hoeveel hij lost kost weet ik niet, maar zal rond de €3,50 zijn zoals elke Catrice lak. Hij heeft het fijne brede kwastje en droogt ook vrij vlot. Er zit 10ml lak in. Als het goed is, is hij ook gewoon bij Kruidvat los te koop.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.