Catrice Alluring Reds limited edition

by Mariska
catrice alluring reds limited edition

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Catrice Alluring Reds is een limited edition die dus zoveel mogelijk rood tinten in de collectie heeft. Bij het zien van de producten in het persbericht en de bijbehorende afbeelding van de limited edition ging mijn hartje wel sneller kloppen! De kleuren van de liquid lipstick vind ik bijvoorbeeld ook écht allemaal mooi. Ben erg benieuwd hoe deze in het echt zullen zijn als het straks in de winkels ligt. Ook de matte lipsticks lijken me erg mooi van kleur.

Catrice Alluring Reds

Bourgogne, merlot, vermiljoen, karmozijn of robijn. De kleur rood kent vele facetten en kan neigen naar warm geel of koel blauw. Rood is een bijzonder in het oog springende tint en staat symbool als waarschuwingssignaal. Tegelijkertijd straalt de complementaire kleur cyaan levenslust, passie en een krachtige emotie uit. Rood is ook gelieerd aan beauty en aantrekkingskracht, wat het een populaire kleur maakt voor ontwerpers. Kijk maar eens naar de Herfst/Winter collecties en je ziet niets anders dan rood. Wijd uiteenlopende of strakke jurken en rokken, accessoires, lippen en nagels – alles kleurt rood.

catrice alluring reds limited edition
catrice alluring reds limited edition

Alluring Reds by CATRICE – Lip Colour & Care
Ready for Red. Deze lipbalm met glanzende finish en een lichte kleurafgifte vertroetelt de gevoelige huid van de lippen en laat ze zacht en soepel aanvoelen. Op zichzelf gedragen, creëert het een natuurlijke look. En als basis, geeft de Lip Colour & Care prachtige, egale kleurresultaten. Verkrijgbaar in: C01 Smooth Operator.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

Alluring Reds by CATRICE – Liquid Lipstick
Red is the New Black. Drie Liquid Lipsticks in verschillende roodtinten bieden cremige, hooggepigmenteerde lipkleur én de intense glans van een lipgloss in één. Deze combinatie van een gloss en een lipstick is dankzij de verpakking een ware eyecatcher – de premium lipgloss huls met geïntegreerde applicator ziet eruit als een lipstick. Cosmetisch en modern!
Verkrijgbaar in: C01 Moulin’s Rouge, C02 Brigitte Bordeaux en C03 Marilyn Monrouge.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

catrice alluring reds limited edition

Alluring Reds by CATRICE – Matt Lip Colour
Red Passion. Intense kleuren en een trendy matte finish. De hooggepigmenteerde, langhoudende textuur heeft een overtuigende dekking voor schitterend verzorgde lippen. De elegante pen-vorm ligt comfortabel in de hand en past perfect bij een vrouwelijke glamour look. Verkrijgbaar in C01 M-attraction, C02 Striking
M-attitude en C03 M-attempt To Conquest.
Consumentenadviesprijs: € 4,99

catrice alluring reds limited edition

Alluring Reds by CATRICE – Nail Glaze
Re(d)volution. Deze set bestaat uit een zilverkleurige Base Coat en een rode nagellak. Individueel aangebracht is elke kleur een fashion statement op zich. En wanneer je ze samen gebruikt, zijn de lakken een innovatieve eyecatcher. De zilverkleurige Base Coat krijgt een bijzondere porseleinen glans, terwijl de rode lak eroverheen een metallic hoogglans effect heeft. Verkrijgbaar in C01 Object Of Desire, C02 Art Of Seduction en C03 Pleasure Of Temptation.
Consumentenadviesprijs: € 4,99

https://www.youtube.com/watch?v=5jS9xy_2lLg

Catrice Alluring Reds ligt vanaf half november tot eind december 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland én bij Kruidvat in België.

Lees ook:
Essence Cubanita nail polish limited edition
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
Catrice Contourious limited edition

Wat vinden jullie het meest interessante aan deze limited edition?

Related Posts