Cashmere Haze body scrub van H&M

by Mariska
cashmere haze body scrub H&M

banner passief inkomen membership rowena rousseau

De beauty lijn van H&M is helemaal vernieuwd en daar wilde ik heel graag eens iets van bestellen. Was erg benieuwd naar sommige producten en bestelde daarom deze Cashmere Haze body scrub. Je hebt nog meer geuren maar de geuren sandalwood en jasmijn spraken mij wel aan en dus bestelde ik deze. Uiteraard heb ik hem direct gebruikt toen hij binnen was omdat ik zo enorm benieuwd was.

Lees ook: 3x favoriete body mist, lekker fris!

Cashmere Haze body scrub van H&M

cashmere haze body scrub H&M

De Cashmere Haze body scrub van H&M zit in een redelijk stevige pot die (gelukkig!) niet van glas is maar van plastic. Als je het mij vraagt veel veiliger dan een glazen pot voor als je hem per ongeluk laat vallen. De pot zit vast met een draaidop die je goed vast kunt draaien. Wat mij opvalt is dat er geen beschrijving op de pot staat. Nu denk ik dat iedereen wel snapt hoe een body scrub werkt, maar er staat bijvoorbeeld niet bij of hij ook op het gezicht gebruikt mag worden. Iets wat ik wel altijd het liefste voor de zekerheid lees of het wel of niet kan.

cashmere haze body scrub H&M

De kleur van de pot vind ik op zich wel mooi. Niet dat goud een van mijn lievelingskleuren is, maar de gedrukte gouden letters op het witte etiket, met de witte dop en de lichte substantie van de Cashmere Haze body scrub vind ik wel mooi.

H&M zegt over de body scrub:
A mild exfoliator that leaves skin smooth and subtly scented with jasmine and sandalwood. Formulated with rice granules to gently buff and polish. 250 ml. How to use: In the bath or shower, massage onto your skin in circular motions and rinse thoroughly.

cashmere haze body scrub 4 » DoorMariska

Over de structuur en de geur ben ik beide goed te spreken. De geur is echt heerlijk! Hij ruikt lekker fris en je ruikt ook echt wel het sandalwood wat erin zit. De structuur is vrij zacht en ik zelf vind dat fijn. De ‘korrels’ die erin zitten zijn ook van fijne grootte en overheersen niet. Wel vind ik dat je het scrubben niet echt voelt door de korrels. Persoonlijk vind ik dat misschien jammer omdat je niet het idee hebt dat het ook iets doet met je huid. Het product zelf is wel erg makkelijk uit te smeren dat vind ik zeker een pluspunt.

cashmere haze body scrub 5 » DoorMariska

Wat ik ook een pluspunt vind is dat de ingrediënten gewoon op de verpakking van het product staan zoals je ziet. Deze zijn duidelijk aangegeven, evenals de houdbaarheid van het product.

cashmere haze body scrub 2 » DoorMariska

In deze lijn met de Cashmere Haze geur vind je ook nog andere producten met dezelfde geur. Je hebt een eau de toilette €7,99, Body Mist – €3,99, Body Cream – €6,99 en een body lotion – €4,99 en een body wash €3,99. Deze zijn op dit moment ook nog online verkrijgbaar.
Mocht je deze geur niets vinden dan zijn er ook nog andere geuren beschikbaar.

– Caribbean Crush
– Midnight Muse
– Urban Verve
– Rose Reverie

Conclusie

Qua gebruik vind ik deze body scrub echt enorm fijn en heb ik hem ook gewoon op mijn gezicht gebruikt. Ik kreeg geen vreemde irritatie of iets anders dus ik ga er vanuit dat dit ook gewoon kan. Op mijn huid smeert hij erg fijn uit en toch, ondanks dat je het scrub gevoel niet helemaal voelt, maakt hij mijn huid wel erg zacht. De geur blijft bij mij ook goed hangen en dat vind ik erg fijn. Het is in mijn ogen een super fijn product!
Je kunt hem aanschaffen bij H&M online, maar daar is hij tijdelijk uitverkocht. Je betaald voor een pot met 250ml inhoud €4,99 wat ik goed betaalbaar vind. Hij is na openen 6 maanden houdbaar.

Lees ook:
Cashmere Haze body lotion & Cashmere Haze body wash by H&M
Shea moisture Jamaican black castor oil

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.