Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Canon 600D + 18-55mm + 50mm f1.8 Nieuw!

canon 600 D

Jongens jongens jongens, ik ben vandaag verliefd geworden. Nee, niet op een jongen maar op mijn nieuwe camera! Ik had heb / had de Canon 1100D met de standaard kit lens 18-55mm, maar ik wilde uitbreiden en had oog op de 50mm f1.8 lens die ik vandaag zou gaan halen. Salaris, vakantiegeld, je kent het wel. Maar, ik kwam op een nogal aantrekkelijke aanbieding en die laat ik zien ♥

Canon 600D

Het is de Canon 600D geworden met een schermpje die je kunt uitklappen en kunt draaien zodat je je zelf kunt zien. Zo kun je filmen en veel beter focussen op ooglooks (eh, misschien moet ik daar ooit aan beginnen) en je lippen bijvoorbeeld. Dus dat vond ik wel een erg mooie uitbreiding. Verder heeft deze 18 megapixels in plaats van 12 megapixels zoals de Canon 1100D. Het fijne aan deze aanbieding is dat je dus de camera hebt, de standaard 18-55mm kit lens en de 50mm f1.8 die ik zo graag wilde! HALLO!! Aangezien ik niet op vakantie ga enzo en lekker weer aan het bloggen ben heb ik gebruikt gemaakt van deze aanbieding en ben er super blij mee!

Mooi meegenomen is dus dat ik redelijk gewend ben aan mijn ‘oude’ Canon zodat ik de functies redelijk goed kan vinden en dat ook mijn externe flitser die ik laatst kocht erop kan. Nou win win situatie he!
Ik heb ook nog even wat foto’s gemaakt met de 50mm lens, maar dat is echt wennen omdat je niet kunt inzoomen. Maar de kwaliteit is wel erg mooi. Kijk mee. Nee, ik moet nog leren! 🙂 Oh ja, schrik niet van mijn makeuploze gezicht en mijn moeilijke blik, maar ik moest en zou het schermpje uitproberen haha! :mrgreen:

canon 600 D

canon 600 D

canon 600 D

canon 600 D

canon 600 D

canon 600 D

canon 600 D

canon 600 D

canon 600 D

canon 600 D

Oftewel ik ben nu dus echt verliefd op mijn camera en hoop er heel veel plezier van te hebben en mooie foto’s mee te maken. Deze combinatie heb ik gekocht bij BCC die naar mijn idee veel goedkoper is dan dat je alles los koopt.

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 24 mei 2014 / 06:31

  Jaloers! Ik wil die camera ook heel graag veel plezier ermee!

 2. 23 mei 2014 / 21:15

  WAUW Ik ben stiekem wel een beetje jaloers dat je dit hebt gekocht. Damn! Wat een mooi apparaat.
  Oef dat gaan mooie foto’s worden. Veel plezier met foto’s maken. En kom maar op met die ooglooks, want ik heb Bloglovin gevonden en dus jou ook. Woop Woop. Komtumaar

 3. 23 mei 2014 / 20:47

  Heel veel plezier er mee. Ik heb dezelfde al een paar jaartjes en ben er nog steeds heel blij mee. 😀

 4. 23 mei 2014 / 20:25

  wat een goede prijs!! 1.8 is een mooie lens, ik heb 1.4 en ben er mega blij mee! vooral voor outfitfoto’s is het een perfecte lens en gebruik ik deze veel! Veel plezier ermee:)

 5. 23 mei 2014 / 19:59

  Wat ben ik jaloers zeg! Een prachtige camera heb je gekocht, voor hoeveel als ik vragen mag? Liefs, Denise

  • Mariska
   23 mei 2014 / 20:09

   Ja natuurlijk mag je dat vragen! €499,00 voor de gehele doos met inhoud 🙂 dat is echt een aanbieding hoor naar mijn idee! De beide lenzen zitten er bij voor die prijs.

   • 24 mei 2014 / 17:15

    Ah, dat is echt zó lullig haha. Ik heb mijn 600D ongeveer 9 maanden geleden gekocht voor hetzelfde geld, zonder lenzen. Grr.

    • Mariska
     24 mei 2014 / 17:16

     Ja, maar denk ook dat het komt omdat hij alweer opvolgers heeft 🙂 dan wordt deze natuurlijk ‘minder’ waard.