Braun Silk epil 7 review

by Mariska
braun silk epil

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Benen scheren, bikinilijn scheren en je oksels scheren, het hoort er allemaal bij. Epileren heb ik zelf nog nooit gedaan eigenlijk en wist dan ook niet echt wat ik kon verwachten bij het gebruik van de Braun Silk epil 7. Het is een apparaat die jouw benen, bikinilijn en oksels weer helemaal glad zou moeten maken. Ik heb hem geprobeerd en wil jullie graag meer over dit product vertellen.

[affiliate_products]
[/affiliate_products]

Lees ook: Babyliss diamond stijltang review

braun silk epil

Inhoud verpakking Braun Silk epil 7

braun silk epil
braun silk epil
braun silk epil

In de verpakking vind je een goede handleiding in verschillende talen, een oplader, verschillende opzetstukjes (zie foto), een borsteltje om het apparaat schoon te maken en een zakje waarin je het apparaat kunt bewaren. Voor mij was het best een raadsel waar al die stukjes voor zijn maar deze staan erg goed beschreven in de handleiding. Je weet precies welke stukje je wanneer het beste kunt gaan gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal opzetstukje voor als je je bikinilijn wilt epileren. Dat moet er voor zorgen dat het wat minder gevoelig is.

braun silk epil
braun silk epil

De Braun Silk Epil kun je zowel nat als droog gebruiken. Zelf heb ik er voor gekozen om hem onder de douche uit te proberen omdat ik dat fijner vind. De haartjes die dan geëpileerd zijn kunnen ook direct weggespoeld worden.

De Braun Silk Epil 7 is speciaal ontworpen om ongewenste haartjes zo efficiënt , zacht en eenvoudig mogelijk te verwijderen.

braun silk epil

Als je de Braun Silk Epil inschakelt gaat er een lampje branden, de zogenaamde ‘smart light’ zodat je heel makkelijk kunt zien waar je bezig bent. Het maakt het erg makkelijk. Op die manier zie je de kleine haartjes beter zitten en is de kans heel klein dat je er een paar mist. Verder heeft het apparaat twee snelheden waarop deze te gebruiken is. Het lijkt absoluut een heel handig apparaat om zelf te kunnen epileren.

braun silk epil 7 4 » DoorMariska


Als je op bovenstaande foto kijkt zie je een soort witte rolletjes zitten. Deze moeten ervoor zorgen, dat als je over je stukje huid heen gaat, het de huid een beetje masseert als het ware. Het is de bedoeling dan ook dat je je huid strak trekt bij het gebied dat je wilt epileren.

Mijn ervaring

Het apparaat heb ik alleen onder de douche gebruikt, dus ik heb hem nat gebruikt. Mijn pijngrens is vrij hoog maar toch moet ik zeggen dat ik het niet zo fijn vind om dit apparaat te gebruiken. Waarschijnlijk omdat ik totaal geen ervaring heb met epileren zelf. Mijn benen werden er absoluut glad van maar het was mij veel te gevoelig helaas. Zelf houd ik dan ook lekker bij een scheermesje of bij mijn Ladyshave die ik ook nog heb staan. Dat is helemaal pijnloos. Wel vond ik het lichtje erop echt een uitkomst! In onze badkamer is het niet helemaal goed verlicht ook al staan de lichten allemaal aan. Nu kon ik het dus evengoed heel erg goed zien. Pluspunt!
Verder dan mijn benen ben ik niet gegaan omdat het mij toch nét iets te pijnlijk was. Ik kan me namelijk erg goed voorstellen dat mijn bikinilijn en oksels een stuk gevoeliger zijn dan mijn benen.

Info en verkrijgbaarheid

braun silk epil 7 8 » DoorMariska
braun silk epil 7 10 » DoorMariska

De Braun Silk Epil 7 is bij verschillende online en offline winkels verkrijgbaar. Online bijvoorbeeld ook bij Coolblue. Dit is het type BRAUN SILK-EPIL 7-561 waarbij dus allemaal soorten opzetstukjes zitten. Dit is niet bij ieder type van dit apparaat het geval. Wel even goed opletten dus.

Lees ook:
Primark volume & texture spray review

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.