Born Pretty Nail Arts

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

We zijn alweer 1 maart. Laat de lente maar komen! Wat heb ik er zin in. Meer zon, meer energie! Maar nu een nail art met Born Pretty Store!

Vandaag laat ik twee nailarts zien die gemaakt zijn met spulletjes van de Born Pretty Store. Hoe leuk! De een heeft winterse sneeuwvlokjes en de ander zijn vrolijke water decals. Let’s go!

Lees ook: nails | teeez Amazing Amethyst

Nail art Born Pretty Store

Waterdecals zijn zulke leuke dingen! Niet zo dik als een sticker en zit rotsvast op je nagel. Je knipt je patroontje uit, houdt ‘m 20 seconden in het water (in de winter beetje lauw water nemen) en daarna pak je de decal met een pincet van het papiertje af. Je maakt je nagel nat (dit zorgt ervoor dat je de decal nog kan verplaatsen naar de juiste plek) en plaatst de decal op de plek die jij wilt. Voila! Heb ze geplakt op China Glaze Choo-choo Choose You.

Born Pretty waterdecals nail art (2) 650 x 490
Born Pretty waterdecals nail art 1 (2) 650 x 490

Voor de tweede nail art heb ik een duo van Let it Glitter gebruikt (zo’n leuk indie merk!). “Toasted Almond” en “Gold Shine”. Ik heb uit plakband rondjes geknipt en die over de creamy lak heen geplakt. Daarna ben ik met de topcoat met allemaal kleine gouden stukjes erin erover heen gegaan. Plakband verwijderd.

In de “gaten” heb ik de sneeuwvlokjes geplakt! Ze zijn klein en dun. En tot mijn verbazing kun je ze buigen! Ze bleven uiteraard niet zo gebogen op mijn nagels zitten, die zijn nogal bol van zichzelf. Ik vind het erg leuk geworden!

Almond snowflakes let it glitter nailart (2) 650 x 490
Almond snowflakes let it glitter nailart 2 (2) 650 x 490

Die gouden topcoat is zo mooi. Zeker een musthave! En wat betreft de sneeuwvlokjes.. Ik hou er van. Ik krijg geen genoeg van winterse nail art met sneeuwvlokjes! In het echt vind ik het iets minder haha.

Hoop dat je dit keer ook weer genoten hebt van m’n nail art(s)! Wil je meer swatches en nail arts zien vergeet dan zeker niet mijn blog te bezoeken, www.nailtalk.nl . Dank je!

Liefs, Miriam

Lees ook:
Max & More Columbian Red (action nagellak)
Ciate Silhouette
Miss Dior geuren collectie ontdekken bij Douglas

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.