You are here: Home » Media, internet en tv » Bloggers YouTubers en bekende mensen op Snapchat

Bloggers YouTubers en bekende mensen op Snapchat

Snapchat is helemaal in de laatste tijd en ook veel bloggers gebruiken het medium. Zelf vond ik het in eerste instantie helemaal niks toen ik mijn zusje en broertje er over hoorde. Toch ben ik er aan begonnen en vind ik het super leuk op dit moment. Ook volg ik best wel veel bloggers op Snapchat en dat vind ik ook erg leuk. Je ziet toch veel achter de schermen, buiten de vlogs, filmpjes en artikelen om. Echt een kijkje in het (privé)leven van diegene. Leek me leuk om eens een lijstje te laten zien met bloggers en YouTubers die ik volg op Snapchat.

Bloggers YouTubers en bekende mensen op Snapchat

De lijst die ik hieronder laat zien is een greep van de mensen die ik volg. Het zijn er inmiddels zo veel! Als ik alles ga neerzetten gaat het echt een heel erg lang artikel worden 😉 De namen die vetgedrukt staan zijn de gebruikersnamen die zij op Snapchat gebruiken en je dus kunt toevoegen. Je vind de updates dan bij de ‘verhalen’.

ByAranka – van ByAranka.nl – update niet zo heel vaak.
CynthiaKoning – van beautykoning.com – update regelmatig met prachtige looks!
DanielleSpringe – Daniëlle van Makemeblush.nl – update regelmatig.
Donenzone – van YouTube Sophie Milzink – Update af en toe.
Farrah Abraham1 – van Teen Mom – in het begin best vaak nu bijna nooit meer.
Furtjuh – Rutger Vink van YouTube – update echt ontzettend vaak en is heel erg leuk!
hetismarg – van hetismarg.nl – update vaak! Vooral het lieve poesje en ze praat graag tegen de camera 🙂
jiamii – van lifesplash.nl – update zo nu en dan
kendalljenner – dé Kendall Jenner – update nu zo goed als niet meer
kittehscupcakes – van Kittehscupcakes.nl – updaten heel vaak en ook allebei 🙂 erg leuk!
kylizzlemynizzl – dé Kylie Jenner – update ook best vaak en ja.. ik vind het wel vermakelijk 😉
lamboluxury – Tyga – de vriend van Kylie, ook best leuk om te volgen. Update redelijk vaak.
lisanneleeft – Lisanne van Lisanneleeft.nl – update heel erg vaak en ze is heel erg leuk om te volgen!
lottedoei – Lotte van Lottelovesbeauty.nl – update ook best wel vaak.
martineee10 – Martine van 2wmn.nl en livelifegeorgious.nl – update af en toe.
mertabimert – Mert van Teske – update ook best wel vaak! Leuk om het te zien zo achter de schermen.
misslipgloss.nl – Cynthia van misslipgloss.nl – update ook vaak en nu bijvoorbeeld vanaf Sint Maarten waar ze op vakantie is. Super tof!
nikkietutorials – Nikkie van nikkietutorials.com – Super leuk om te volgen, update heel vaak mede over haar nieuwe hondje Ivy! ♥
officialteske – Teske – update nu wat minder vaak, maar doet wel echt wat met Snapchat.
serenaverbon – Serena van beautylab.nl – heeft de afgelopen tijd vanaf Texas veel updates geplaatst. Heel erg leuk en heel actief!
veracamilla1 – Vera – is iets minder actief maar is wel leuk om te volgen.
evelien87 – Evelien van Ohfashion.nl – Super leuk om te volgen! ♥♥♥

Er zullen er vast nog meer zijn (en zelf heb ik er ook nog een paar) maar dit zijn degene die ik graag wilde delen. Zelf zit ik ook op Snapchat en update ik zo nu en dan. Je kunt mij vinden en toevoegen onder doormariska.nl.

Lees ook:
Snapchat is dus wel leuk!
Hoe bewerk ik mijn Instagram foto’s?
12 Redenen waarom Facebook ons leven verpest 


Volgen jullie bloggers, YouTubers of bekende mensen op Snapchat? En wie precies?
Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook