Blogger naamketting

by Mariska
blogger naamketting

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Zelf heb ik al een naamketting van zilver met mijn eigen naam, maar nu wilde ik iets anders. Ik mocht een ketting met naam uitzoeken en koos voor de ‘naam’ Blogger. Vind dat toch op zich best wel stoer staan in een ketting om je nek en mensen kunnen zien dat je een blogger bent. Althans, ik vind dat stoer 🙂 Ook vond ik het leuk om eens een ander model te kiezen dan de standaard naamkettingen die iedereen heeft. Dit is het model ‘Esmee’ met een zirkonia steentje naast de hoofdletter B.

Blogger naamketting

blogger naamketting

De Blogger naamketting wordt geleverd in een lief en schattig bruin doosje met daarop een iets donkerdere tint bruin. Beide glimmen heel mooi. Het kettinkje ligt op een wit kussentje in het doosje en de ketting zelf is verstopt onder het kussentje. Zo valt de naam direct heel mooi op. Hij is in het zilver omdat ik dat ook vaak draag. Gouden kleuren en rosé gouden sieraden draag ik niet. Zilver past ook veel meer bij mij.

blogger naamketting

En dit is de ketting van dichtbij gezien. Je ziet dat hij best wel wat dikker is, maar kijk uit met bijvoorbeeld het haken in kleding. Helaas weet ik dat het heel makkelijk buigt en daardoor kan afbreken als je het terug wilt buigen. Ook vind ik het zirkonia steentje erg leuk in dat hartje bij de hoofdletter B. Net een extra touch wat het zo leuk maakt. Het kettinkje zelf is ook lekker stevig en dat vind ik ook erg fijn dragen.

Mocht je zo’n ketting wel leuk vinden maar dan niet in deze vorm, dan kun je ook kiezen voor een infinity ketting. Je kunt op zo’n infinity ketting ook een naam zetten en daar zijn verschillende opties voor. Ook heb je verschillende modellen infinity kettingen.

Na het bestellen van deze ketting op 11 september 2015 (vrijdag dus weekend) kreeg ik op 17 september een email dat hij naar mijn adres was verzonden. Een dag daarna kreeg ik hem binnen. Dat was afgelopen vrijdag 18 september. Hij wordt dus netjes op tijd geleverd en je wordt per email goed op de hoogte gehouden wanneer hij naar jouw adres wordt verzonden zodat je er rekening mee kunt houden. Ik ben er super blij mee en zal hem vaker gaan dragen!

Lees ook:
Alien Essence Absolue – Thierry Mugler
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten
Mijn nieuwe Valentino Divina handtas
Buddha to Buddha oorbellen Ellen

Wat vind jij van deze blogger naamketting?

Related Posts