You are here: Home » Huis & inrichting » Bizarre meubelen

Bizarre meubelen

Bij rond surfen op internet kwam ik ineens een stapel bizarre meubelen tegen. Maar ook écht bizar. Iets waarvan je je afvraagt waarom mensen zoiets überhaupt in huis willen hebben, maar ze bestaan! Heb er even een artikel van gemaakt zodat jullie deze bizarre dingen ook kunnen bekijken. Hebben jullie vast nog niet gedaan!

Bizarre meubelen

Ik bedoel, net of je zo in bed ligt. Ja opgerold in bed liggen is heerlijk, maar niet op deze manier dat het ‘verplicht’ wordt. Lijkt me ook erg lastig liggen eigenlijk. Maar er is vast iemand die het koopt.

Deze vind ik op zich dan wel weer erg grappig. Ergens vind ik het er zelfs wel een beetje chique uitzien. Dat komt misschien door de kleur, de hakken en de roodachtige kleur nagellak die er op zit. Ja, deze vind ik wel leuk!

Dit vind ik dan wel weer wat de bizarre kant op gaan. Of nou ja, het is gewoon bizar. Wie wil nou zoiets in zijn huis? Of haar huis dan… Ik begrijp dat het fijn is om soms naar een lekker bloot mannenlijf te kijken, maar dit? Heel, heel, heel vreemd…

Deze vind ik wel echt naar om naar te kijken trouwens. Vooral het feit dat diegene een zak over het hoofd heeft maakt het bizar. Ik krijg hier het gevoel bij dat er een slaaf wordt gebruikt of iets. Nee, deze vind ik echt wel bizar. Kan toch ook niet?

Lees meer:
Categorie huis & inrichting

Wat vinden jullie van deze bizarre meubelen?

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook