You are here: Home » Lifestyle » Big Bazar musthaves t/m 8 maart (Kappa, Essie en Spa Blauw)

Big Bazar musthaves t/m 8 maart (Kappa, Essie en Spa Blauw)

Het is alweer even terug dat ik de leukste musthaves van Big Bazar voor je op een rijtje zetten, vandaar dat hij er nu wel weer is! De folder was niet zo heel groot, maar er waren wel wat leuke dingen bij waarvan ik denk dat jullie dat wel kunnen waarderen. Onder andere het make up merk Perfect Touch waar ik nog niet eerder van heb gehoord. Dit ligt exclusief bij alle winkel van Big Bazar.

Lees ook: Big Bazar Playboy & Ciaté shoplog

Big Bazar musthaves

Allereerst dit make up merk dat exclusief bij Big Bazar winkels ligt, namelijk Perfect Touch. Ben benieuwd! Er zullen vast en zeker reviews van online komen gok ik zo. Zeker onder de bloggers. Ben benieuwd wie de eerste is 😉 Zelf ben ik ook erg benieuwd! Het is ook relatief goedkoop moet ik zeggen.

Zelf ben ik nogal van het chillen in de joggingbroek en daarom denk ik dat dit daar ook een zeer geschikte broek voor is. De joggingbroek van Kappa! Wederom ook weer een mobiele telefoonoplader die altijd handig is om als extra bij je te hebben. In je tas mee naar een dagje shoppen, naar een festival of gewoon bij een lange autorit bijvoorbeeld. Ideaal.
De Spa Blauw is natuurlijk altijd mooi meegenomen en zal een stukje goedkoper zijn dan in de supermarkt gok ik zo. Spa Blauw kun je ook nooit genoeg hebben 😉

Deze theelichthouders vind ik vaker gewoon leuk omdat ik gek ben van waxine lichtjes. Dan maakt het zo thuis zitten met de gordijnen dicht erg knus. Je hebt ze in verschillende uitvoeringen en vind deze die op het plaatje staan ook heel leuk al. Het mooiste is dan ook nog dat het 2+1 gratis is! Hoppa, meegenomen!
Ook weten we allemaal dat Big Bazar vaak allerlei soorten A merken qua make up verkoopt en nu is dat dus bijvoorbeeld Essie. Je hebt een aantal verschillende setjes waarin dan drie nagellakjes te vinden zijn. Dit voor een prijs voor maar €3,99 per stuk. Koopje!

Zie jij iets in dit artikel wat jouw aandacht heeft getrokken en wat jij gaat kopen?