Big Bazar iPhone sticker

door Mariska
big bazar iphone sticker

banner passief inkomen membership rowena rousseau

iPhone sticker van Big Bazar! Iedereen uit blogland weet zo’n beetje wel dat Big Bazar een mooie aanbieding had met de OPI lakjes, 3 voor €10,00. Ik ging daar dus ook kijken, maar ze waren al op. Ook niet heel gek op zich, maar zowel in Purmerend als in Hoorn was het dus helemaal op! Zonde om gelijk weer rechtsomkeert te gaan dus ik ging nog even in de rondte kijken en vond telefoonstickers. Normaal gesproken vind ik dat altijd een beetje eng, maar nu ging ik toch een gok wagen en zocht een mooie uit. Ik nam een Big Bazar iPhone sticker mee.

Big Bazar iPhone sticker

big bazar iphone sticker
big bazar iphone sticker

Op de bovenste foto’s zie je de designs waaruit je kunt kiezen. Ik heb deze sticker voor gekozen voor mijn iPhone 5s, maar je hebt ze er ook voor de 4s. Volgens mij zijn dit ook precies dezelfde designs! Op de achterkant staan dus de designs, maar ook wat je kunt verwachten van het product. Ik moet zeggen dat het plakken inderdaad heel erg makkelijk gaat, maar het ruikt (de eerste tijd) wel echt naar nieuwe sticker. Die plastic geur om het zo maar te zeggen. Het priegel werk valt op zich ook wel erg mee. Als je per ongeluk verkeerd hebt geplakt haal je hem los (laat echt geen lijmresten achter!) en kun je hem corrigeren.

De detail foto’s

big bazar iphone sticker

Persoonlijk vind ik het wel erg belangrijk dat de details dan ook goed overeen komen. De uitsparingen in de sticker ook echt op de goede plek zitten waar het open hoort te zijn qua knopjes op de telefoon en ik moet zeggen dat ik daar ook tevreden over ben! Ik heb hier een aantal detail foto’s van gemaakt om dit te laten zien. Het is oer lelijk als blijkt dat het schots en scheef is. Dat ziet er niet uit! Dit wel gelukkig!

big bazar iphone sticker
big bazar iphone sticker
big bazar iphone sticker
big bazar iphone sticker
big bazar iphone sticker
big bazar iphone sticker

En zo is die geworden! Ik ben er wel heel erg blij mee eigenlijk. De Big Bazar iPhone sticker kost €4,99 wat ik persoonlijk geen geld vind. De sticker is niet helemaal glad en zelfs een heel klein beetje stroef. Hij is ook mat en glimt niet. Mocht je dus een iPhone 4(s) / iPhone 5(s) hebben en een van bovenstaande designs mooi vinden, dan raad ik je de sticker zeker weten aan! Je kunt ze in de meeste filialen volgens mij vinden bij de kassa bij de rest van de telefoon- en computer benodigdheden.

Oh ja; het boekje heb ik vanmorgen gekocht bij de Hema! Het is een agenda voor 2014 – 2015 en die ga ik gebruiken voor mijn blog 😉

Lees ook:
Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)
Tag: Get to know me better
Project positief tag #projectpostief
Day of my life 13 februari 2015 (bosje tulpen!)

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.