Best gelezen artikelen in juni

by Mariska Groot

Bij Kelly zag ik een rubriek met ‘best gelezen in juni’ en dat vond ik eigenlijk ook wel heel erg leuk om te doen! Gewoon laten zien op mijn blog welke artikelen populair zijn geweest in de afgelopen maand, juni 2016. Wat mij vooral opviel is dat het oude berichten zijn die echt al jaren op mijn blog staan. Maandelijks worden deze nog steeds superveel bekeken. Eigenlijk hebben die dan ook de overhand in de top 10 en dat blijft maandelijks terug komen. Dat is niet leuk, dus ik heb besloten alleen de artikelen van deze maand te laten zien 🙂 Deze statistieken heb ik gemeten met de Jetpack stats.

Best gelezen artikelen in juni

gezichtsverzorging en foundation


10: Hoe ik mooi en beter mijn foundation aanbreng
Ik had nogal wat problemen met het mooi aanbrengen van mijn foundation. Wellicht omdat ik niet de goede producten gebruikte, maar voor nu heb ik een goede manier gevonden. In deze blogpost laat ik weten welke producten ik nu precies gebruik voor mijn droge en gevoelige huid. Nu gebruik ik niet heel erg veel foundation maar vind het toch fijn als het er mooi op zit. Met de producten die ik je die blogpost laat zien werkt het dus perfect voor mij 🙂

dingen voor zondag


9: Typische dingen voor de zondag
Ook schreef ik een artikel over typische dingen die je op zondag doet. Leuk dat deze ook in de top 10 staat van meest gelezen artikelen 🙂 Zelf ben ik vooral een beetje lui, werk ik aan mijn blog en bestellen we dingen online. Niet heel bijzonder, maar wel leuk om te weten van elkaar vind ik dan. Leuk dat hij goed ontvangen werd!

unicorn lamp


8: Unicorn lamp
Ook de unicorn lamp viel in de smaak en dat is logisch. Hij is zo schattig 🙂 Zelf staat hij in mijn slaapkamer en gebruik ik hem als lampje voor als ik ga slapen. Ik hou er niet van om helemaal in het pikdonker te slapen en dan is deze eenhoorn lamp echt leuk. Hij geeft wit soft licht in het donker. Schattig is ‘ie zeker! 🙂

spaarvarken die zelf geld telt


7: Spaarvarken dat zelf geld telt
Dit leuke varkentje scoorde ook wel heel erg goed moet ik zeggen. Er kwamen heel veel reactie op en veel vonden hem heel erg handig. Er was ook iemand die hem naar aanleiding van mijn artikel heeft gekocht om cadeau te geven aan iemand. Dat vind ik altijd heel erg leuk om te lezen 🙂 Hij staat bij mij op een mooi plekje in huis en zodra ik een leuk bedrag heb gespaard, ga ik uit eten 😉

leuke blog planners van etsy


6: Leuke blog planners van Etsy
Van deze had ik eigenlijk wel verwacht dat hij in de top 10 zou staan van meest gelezen artikelen. Ik merk dat alles over bloggen wel goed scoort en zo’n leuke planner is wat mij betreft ook echt een musthave voor een blogger. Zelf gebruik ik er sindsdien een en ik merk dat ik het plannen leuk vind, maar ook heel gemakkelijk. Het is heel erg uitgebreid en je kunt heel erg veel bijhouden. Alles heb je dan mooi in een overzicht.

make-up spiegel met lichtjes van action


5: Make-up spiegel met lichtjes van Action
En dit artikel is nog niet zo heel oud, maar werd wel heel leuk ontvangen! Veel mensen lieten een reactie achter en ik merkte dat het spiegeltje ook wel in de smaak viel. Hartstikke leuk dus! Zelf vind ik het leuk om mijn aankopen te laten zien en zeker als dit een budgettopper is. Dat is deze dus ook zeker weten 🙂

#echtepostiscool


4: #echtepostiscool pakketje ontvangen
Ook deed ik mee aan het project #echtepostiscool en liet ik natuurlijk mijn ontvangen pakketje zien. Dat dit artikel veel bekeken is verbaasd mij eigenlijk helemaal niets. Het was een heel leuk project en deden heel wat mensen aan mee. Dat heeft het ook tot een succes gemaakt denk ik. Bij een volgende editie zal ik zeker weten weer mee doen. Was hartstikke leuk!

eerste hulp werk bloggen


3: Eerste hulp, werk en bloggen
Dit artikel was te vinden op nummer 3! Het is een persoonlijke blogpost met daarin wat dingen die op dat moment gebeurde. Zo zat ik bijvoorbeeld met mijn broertje op de eerste hulp door een gebroken enkel en vertelde ik over het bloggen.

canon g7x


2: Canon G7X mijn nieuwe camera!
Op nummer twee stond de blogpost die ik schreef over mijn nieuwe camera, de Canon G7X! De foto’s die ik er de laatste tijd mee maak (sowieso deze maand) zijn allemaal gemaakt met deze compactcamera. Ben er nog steeds onwijs blij mee en heb geen spijt dat ik mijn spiegelreflex camera heb verkocht. De foto’s die de Canon G7X maakt zijn gewoon heel mooi ook.

1: Win Hema Weekplanner
Deze staat met stipt op nummer 1! Ik vond het leuk om een kleine prijs weg te geven, gewoon een simpele weekplanner van de Hema. Daar werd heel veel op gereageerd. Vond ik zo leuk! Laat toch zien dat prijzen die je weggeeft ook helemaal niet duur hoeven te zijn.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.