Ben jij ook geen typisch meisje-meisje?

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Het beeld van de vrouw die dol is op beauty en fashion is vaak wel een stereotype. Hip gekleurde nagels, torenhoge hakken en de perfecte jurk. Dit beeld klopt misschien wel voor een groot deel van de vrouwelijke Nederlandse bevolking, maar dat houdt niet in dat wij vrouwen dag in dag uit op hoge hakken lopen en ons haar altijd goed zit. Wij lopen net zo lief op sneakers, dragen graag een jeans, drinken soms een biertje en zijn dol op mooie auto’s. Ben je ook geen typisch meisje-meisje? Dan herken je je vast in onderstaande situaties.

We Can Do It! Poster

De meisjes die dol zijn op auto’s en crosses
Ik ben niet per se een grote autoliefhebber, maar ik kan wel genieten van een mooie auto die met een laag brommende toon voorbij komt razen. Ik heb wel eens geschreven over mijn geliefde wagentje. Helaas heb ik deze kleine grijze Toyota niet meer, maar het gevoel van vrijheid wat een eigen auto kan geven is heerlijk. Ook al is het een overgekochte gebruikte auto, met een paar kleine aanpassingen maak je het echt jouw wagen! Zoals de roze Normaal nummerplaat die ik in mijn auto plaatste. Daarnaast ben ik nog wel eens te vinden op een plaatselijke trekker trek, autocross of beter nog de Zwarte Cross. Op je sneakers of laarzen in de modder tussen ruige bands en nog ruigere rockers. Hoe on-vrouwelijk is dat niet? 😉

De meisjes voor wie comfort belangrijker is dan uitstraling
Oké, dit is een beetje kort door de bocht. Toch wordt die conclusie vaak getrokken wanneer je aangeeft geen liefhebber te zijn van hoge hakken en strakke jurkjes. Op hippe sneakers in een mooie spijkerbroek kun je net zo’n leuke uitstraling hebben. Bijvoorbeeld met een colbertje en een fijn T-shirt eronder. Prachtige pumps zijn fijn, maar sommige meiden breken bijna hun nek als ze er de stad mee door moeten. En soms hebben we ook even geen tijd om de nagels netjes bij te werken. Ook niet als net dat ene hoekje van m’n knalrode lakje eraf is gegaan. Al heb ik intussen wel keuze genoeg om een nieuwe op te doen.

Zwarte Cross-46s

De meisjes die het niet kan schelen wat een ander denkt Eigenlijk hebben we toch wel respect voor deze dames. Zij die rustig zonder make-up de deur uit gaan, die tijdens een eerste date geen salade maar een grote steak bestellen, die kunnen vloeken als een bootwerker, tattoos met hun levensverhaal verzamelen die zonder vrees een grote auto (of zelfs vrachtwagen) kunnen besturen en die het niet uitmaakt dat de ander met open mond naar hen staart. Dat is pas stoer en ook supervrouwelijk!

[€ €=””]
foto credit: x en x

Lees ook:
Risico gaat mis, inkomsten, bezoekersaantallen.. klaar mee!
20 dingen waar ik me enorm aan erger, irritante dingen!
Ik heb drank en drugs, hoe denk ik daarover & heb ik gebruikt?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.