fbpx
13   61
3   59
10   79
5   49
9   60
2   56
19   82
10   70

The Body Shop Aloe Calm Sheet mask review

the body shop aloe calm sheet mask
Volg je me al op Instagram?

In de deluxe adventkalender van The Body Shop van 2019 die ik ontving zat een Aloe Calm Sheet mask die ik heel erg graag wilde uitproberen. De afgelopen dagen lag ik met griep gestrekt en op het moment dat ik me beter ging voelen kon ik wel wat me-time gebruiken. Ik testte heerlijk op de zaterdagochtend dit Aloe Calm Sheet mask voor je uit!

Breng droge, gevoelige huid in slechts 15 minuten tot rust met ons hydraterende, 100% vegan Aloe Calm Sheet Mask. Het is verrijkt met komkommerextract en biologische Community Trade-aloë vera en zorgt ervoor dat je huid gladder en zachter aanvoelt. Dankzij het biologisch afbreekbare materiaal waarvan het masker is gemaakt, mag het na gebruik gewoon in de compostbak. (bron: The Body Shop website)

Aloe Calm Sheet mask van The Body Shop – €5

Het Aloe Calm Sheet mask zit in een leuke en simpele verpakking die je aan de bovenkant open scheurt. Bij het open scheuren viel mij gelijk al op dat het masker doordrenkt is met het product. Op zich vind ik dat altijd wel een tikkie positief omdat ik dan ook zeker weet dat er genoeg op zit. Nadeel is wel dat je goed moet uitkijken dat het niet ergens op gaat lekken want dat kan best een bende geven. Het zou een goed verzorgende sheet mask moeten zijn die je huid gladder, zachter en gehydrateerd aan zou moeten laten voelen na gebruik.

En natuurlijk heb ik een foto van The Body Shop Aloe Calm sheet mask op mijn gezicht. Ik heb zelf een gevoelige en droge huid en ik moet uitkijken dat dingen geen irritatie veroorzaken. Bij het opbrengen krijg ik gelijk het gevoel dat het veel goed doet voor mijn huid en het prikt absoluut niet. Gelukkig maar, anders had ik hem er zo weer vanaf getrokken haha!

Het is de bedoeling dat je de sheet mask aanbrengt op je gezicht en deze 15 minuten laat zitten. Zelf vind ik dat nog lastig om hem helemaal goed te krijgen, maar hij zat redelijk. Na 15 minuten haal je het masker eraf en masseer je de ‘resten’ zachtjes op je huid. Daarna kun je eventueel nog een dagcrème aanbrengen.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind dit sheet masker van The Body Shop heel erg fijn en merk dat het mijn huid goed doet. Mijn huid prikte niet bij het aanbrengen en voelt inderdaad gladder, zachter en gehydrateerd aan. Heel fijn!

Dit sheet masker is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €5 en is nieuw in het assortiment zoals ik het begrijp 🙂 goede keuze!

Volg:
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. 14 september 2019 / 16:07

    Fijn om te horen dat die masker goed werkt. Ik heb hetzelfde probleem met mijn huid dat jij hebt. Het vocht inbrengende masker van de DM, daar reageer ik ook goed op. Zelfde geldt voor het drakefruit en creme masker van de kruidvat
    Tessa haar laatste blog bericht Preview: essence Trend Edition “MAGICAL.MYSTICAL.ME”My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.