Rode Playboy lipstick + nagellak

Rode Playboy lipstick + nagellak

Een pittig tijdje geleden alweer waren er bij de Big Bazar best veel producten van Playboy, waaronder toen ook de nagellak setjes. Of dit nog zo is weet ik trouwens niet. Ik zag toen ook dit setje staan; een rode Playboy lipstick met een rode Playboy nagellak erbij. Het leek me leuk om dit setje te proberen om te kijken of het werkte. Zo niet, dan zet ik hem tussen mijn andere Playboy spulletjes in de kast als decoratie.

Lees ook: Playboy Pin Up Pout lip palette

Ga snel naar…
Playboy lipstick
Playboy nagellak
Conclusie en mening
Prijs en verkrijgbaarheid

Rode Playboy lipstick + nagellak


Dit is de inhoud van het setje. Je ziet een knalrode lipstick en een knalrode nagellak bij elkaar in de verpakking zitten. De verpakking is eigenlijk heel erg simpel. Het enige wat opvalt is eigenlijk het Playboy logo en voor de rest is het niet zo bijzonder. Hoe de logo’s erop op beide producten op staan vind ik er wel weer leuk uit zien! En ja, dat vind ik dan weer erg leuk voor als ze in mijn kast komen te staan tussen het Playboy Pin Up Pout lip palette en het roze Playboy nagellak setje 🙂

Rode Playboy lipstick

playboy lipstick


De Playboy lipstick zelf lijkt wel iets mat te zijn als je de dop eraf haalt. Eigenlijk vind ik dat dit niet op je lippen terug te zien is. De lipstick is dan niet heel erg glimmend, maar heel erg mat ook echt niet. Wel brengt hij heel fijn aan en glijd echt over je lippen. Dat vind ik – als bijna geen lipstick drager – evengoed wel heel erg prettig. Op het moment dat ik de Playboy lipstick op had was ik bezig met een blikje drinken. Er kwam wel wat op het blikje terecht maar over het algemeen bleef hij redelijk zitten. Je zult hem wel af en toe moeten bijwerken.

Rode Playboy nagellak

De rode Playboy nagellak is ook niet meer dan een normale en fijne nagellak. Het flesje is net zoals de lipstick ook vrij simpel, al vind ik het ook weer dat het er heel erg goedkoop uit ziet. Goedkoop aanvoelen doet het ook niet. Het lakje lijkt wel fijn en op de foto’s heb ik maar één laagje op. Hij dekt dus ook nog eens vrij goed. Absoluut een leuk kleurtje maar niet iets speciaals.

Conclusie

Op de achterkant van de verpakking staat er precies welke ingrediënten de beide producten bevatten en ook hoeveel gram er per product in zit. Zo heeft de Playboy lipstick 3gr en de Playboy nagellak 10ml. Dat zijn op zich mooie hoeveelheden. Het is zeker geen professionele make-up wat je in het setje vind maar wel leuk voor erbij of als je eens een rode lipstick wilt proberen. En als je net zo gek bent op het merk Playboy dan is het sowieso leuk om te kopen en als decoratie bij de rest van de spullen te zetten. De een verzameld postzegels en de andere dus Playboy spullen 😉

‘Life is too short to be living somebody else’s dream’

Prijs en verkrijgbaarheid

playboy lipstick


Dit setje van de nagellak en de rode lipstick heb ik dus gekocht bij de Big Bazar een aantal maanden geleden. Of deze er nog steeds is weet ik niet. Ook heb ik op Google gezocht of er andere verkooppunten zijn maar zelfs daar kan ik niets op vinden. Het is dus even kijken bij de Big Bazar of het er nog ligt. Het is een leuk setje!

Kennen jullie dit setje al? Wat vind je ervan?
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. 4 maart 2015 / 19:39

  Ik weet niet wrm maar de huls van de lippenstift doet mij denken aan de Rimmel lipstick hulzen ism Kate moss

 2. Manon
  3 maart 2015 / 21:15

  Ik vind het echt een super leuk setje!

 3. 3 maart 2015 / 20:59

  Wat een leuk setje, hopen maar dat ik ‘m ook ga tegenkomen als ik bij de bigbazar ben! X

 4. 3 maart 2015 / 11:53

  Wat een ontzettend leuk setje, ik heb van de week inderdaad wel wat Playboy producten gezien bij Big Bazar, maar of dit setje er ook nog stond, dat kan ik mij eerlijke gezegdniet meer herinneren…de kleur van deze producten vind ik wel erg mooi!

  • 3 maart 2015 / 19:45

   Volgens mij zijn er over het algemeen wel veel producten van Playboy bij Big Bazar. Grote kans dat dit er nog is of in een andere kleur 🙂

 5. Agneta
  3 maart 2015 / 11:47

  Wow wat een knallende rode kleur! Altijd leuk om zo wat tegen te kopen voor leuk prijsje.

  Liefs Agneta

 6. 3 maart 2015 / 10:09

  Wat grappig, ik wist niet dat zij ook make-up verkochten! Ik vind het echt niet tegenvallen moet ik zeggen!

 7. 3 maart 2015 / 07:50

  Ik heb de roze variant en ik moet zeggen dat het een goede kwaliteit is. Geen miskoop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.