Freedom lipstick Now Collection

Freedom lipstick Now Collection

Al een hele tijd lag dit setje Freedom lipstick Now Collection in mijn la. Ik verzamel producten die ik op mijn blog wil laten zien allemaal in een aparte lade zodat ik goed overzicht daarop heb. Van Freedom heb ik (voor zover ik me kan herinneren) nooit een ander product getest dus ik vond dit wel erg leuk. Hoewel ik eigenlijk alleen lipstick draag als ik uit ga (ook niet eens altijd trouwens), vond ik het wel leuk om deze kleuren te proberen. Ik heb de kleuren niet uitgebreid getest in houdbaarheid, maar de swatches zijn wel leuk om te laten zien.

Freedom Lipstick Now Collection

freedom lipstick now collection

Dit is dus de Freedom lipstick Now Collection en zo heb je meerdere kleine setjes. De setjes bevatten allemaal 5 mooie kleuren lipsticks die afgestemd zijn op het ‘thema’ van dat betreffende setje.

De Freedom Now Lipstick Collection heeft alle pro now lipstick kleuren in 1 collectie, deze lipsticks geven kleur en impact aan je lippen.
In de collectie zitten de volgende kleuren:
Pro Lipstick Now 116 Game on!
Pro Lipstick Now 117 Juicy Lips
Pro Lipstick Now 118 You Had Me At Hello
Pro Lipstick Now 119 Adorn
Pro Lipstick Now 120 True Power

freedom lipstick now collection

freedom lipstick now collection swatches

True Power, Adorn, You had me at hello, Juicy lips en Game on!

Als ik de kleuren zo bekijk zijn de eerste 2 echt mijn favorieten. De laatste 2 zijn meer perziktinten die niet echt mijn favoriet zijn. Daarbij staat het mij ook niet, vind ik. Het maakt me bleek. De felroze You had me at hello heeft wel iets, maar toch zou ik deze niet echt zo snel in het dagelijkse leven op doen. Ook niet tijdens het uitgaan. Dan kies ik liever voor de eerste 2 rode tinten.

Freedom Lipstick Now Collection swatches

Kleine disclaimer: de foto’s zijn qua kleur wat aangepast zodat de kleuren zo echt mogelijk overkomen. Dat is nog best lastig om te doen, maar kijk mee naar het resultaat. Volgende keer probeer ik het beter te doen 🙂 en inclusief full face foto’s.

freedom liptick now collection true power

True Power

Een mooie donkerrode tint lipstick. In de verpakking lijkt hij zelfs bruin, maar dat is het absoluut niet. Hij dekt niet heel erg mooi vind ik zelf.

freedom liptick now collection adorn

Adorn

Deze is ook mooi! Ook weer een donkere tint, maar deze bevat een mooie shimmer. Je ziet de shimmer niet zo terug en je moet je afvragen of je dat erg vindt. Deze lijkt wel beter te dekken dan True Power.

freedom liptick now collection you had me at hello

You had me at hello

Deze is echt een felle fuchsia kleur en ondanks dat ik hem wel heel vet vind, zou ik hem toch niet zo in het openbaar gaan dragen. Het past ook niet bij mij vind ik.

freedom liptick now collection juicy lips

Juicy lips

Dit lijkt dus een hele lichte perziktint in de verpakking en eigenlijk was ik bij voorbaat al bang dat het me niet zou staan. Op mijn lippen komt hij echter over als een lichtroze en dat vind ik dan wel weer mooi.

freedom liptick now collection game on!

Game on!

Deze leek in eerste instantie nog lichter dan Juicy Lips en dat is hij ook wel, maar niet verschrikkelijk lelijk. Ik ben geen lijk met deze kleur en dat valt me helemaal niet tegen. Ben ik altijd een beetje bang voor met een perziktint die ook nog eens licht is.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

freedom lipstick now collection
De eerste 2 kleuren zijn mijn favoriet. De andere 3 vind ik net niets voor mezelf. Het kan natuurlijk zijn dat het jou wel mooi staat, maar mij niet. Ik ben al vrij bleek van mezelf en die perziktinten maken het er niet beter op. Misschien voor nu dan wel omdat het Halloween tijd is 😉

De Freedom lipstick Now Collection is verkrijgbaar bij Boozyshop voor €7,49.

Welke kleur van deze Freedom lipstick Now Collection vind jij het mooiste?

dit artikel kan affiliate links bevatten

11 Reacties

  • 31 oktober 2017 / 09:11

   Ja er zijn dus meerdere setjes in kleuren wellicht dat er nog iets anders is 🙂

 1. 30 oktober 2017 / 18:24

  Ik heb ook een aantal lipsticks van dit merk. Prima houdbaarheid over het algemeen. Dit soort doosjes is altijd lastig omdat er vaak ook kleuren in zitten die je toch niet draagt inderdaad.
  Annette haar laatste blog bericht Praag

  • 31 oktober 2017 / 09:10

   Ja dat klopt, ik vind eigenlijk alleen de twee donkerrode mooi.

 2. 30 oktober 2017 / 15:14

  Wauw wat een mooie kleuren. Staan je goed!

  • 30 oktober 2017 / 10:20

   Ja dat vond ik ook! De swatches leken goed, maar op de lippen pakt het minder uit helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *