Essence Whatever!

essence whatever
Volg je me al op Instagram?

Ja hoor, daar zijn we weer! Dit keer met de mooie roze Essence Whatever! Deze heb ik iets korter geleden gekocht en is ook gewoon nog verkrijgbaar op dit moment, bij Kruidvat. Het is wederom een roze kleur, licht, maar er zit toch wel iets speciaals aan. Er zit een beetje een parelmoer glans overheen of hele super kleine paarse shimmers. Dat kan ik niet zo goed zien en is op camera ook niet echt vast te leggen. Heel erg jammer want dat is wel echt een toevoeging voor dit lakje.

Essence Whatever!

essence whatever

Eigenlijk kan ik niet meer zeggen dan dat de dekking redelijk goed is, maar je twee laagjes nodig hebt om hem goed te laten dekken. Het kwastje werkt erg fijn en ook de droogtijd is vrij snel, zoals we wel gewend zijn van Essence.

essence whatever

essence whatever

Zoals je ziet is Essence Whatever! een hele lieve roze kleur. Als je in het flesje kijkt zie je dus duidelijk een parelmoer glans of veel paarse shimmers maar dit zie je dus helemaal niet terug op je nagels. Erg jammer. Dat neemt niet weg dat ik dit wel een hele leuke kleur vind om vaak te dragen hoor. Sowieso vind ik roze geweldig, voor als je het nog niet was opgevallen šŸ˜‰

Essence Whatever! is op dit moment nog in het assortiment van Essence en is Essence the gel polish lijn. Je kunt hem in de winkel van Kruidvat kopen, maar online is hij niet (of tijdelijk) niet verkrijgbaar zoals ik kan zien. Wellicht dat hij daar nog terug komt.

Lees ook:
Essence Loyal Royal nagellak
Essie Status Symbol
Catrice Cha-KIRA

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

17 Reacties

 1. 3 mei 2016 / 10:44

  Hoi,
  Ik kwam op je artikel af omdat ik het flesje herkende. Ze zijn nu trouwens in de aanbieding 1+1 gratis!
  Van de week kocht (ik) namelijk samen met mijn dochertje (4) een paar van deze reeks van het Kruidvat.. ze wilde het zelf betalen en toen ze hoorde dat ze er 1 gratis kreeg stonden we nog een uur te kiezen hihi.. zoveel keus.
  UIteindelijk koos ze roze glitter en rood.
  Ze heeft ze nu al bijna een week op en het zit nog goed. Supercute!
  Leuke kleur heb jij ook gekozen. Ik weet welke je bedoelt, ze hadden hem ook in een soort nude pink. Subtiele parelmoer glans inderdaad. Maar erg stijlvol.
  Thanx for sharing Mariska!
  LIefs, Mijntje.

 2. Chantalle
  27 april 2016 / 11:55

  Prachtige kleur! Heel leuk voor de lente.

 3. Christy
  27 april 2016 / 00:00

  Wat een lief kleurtje! En hij glanst ook echt heel mooi. Ik heb bijna geen lakjes van essence maar deze wil ik toch wel proberen!

 4. Crafty Time | Janneke
  26 april 2016 / 23:09

  Wat een prachtige roze kleur!

 5. Saraya
  26 april 2016 / 21:00

  Oehh…mooi snoeperig roze kleur!
  X

 6. 26 april 2016 / 20:58

  Het is wel echt een heel mooi kleurtje zeg en die glans! Ik moet ook toch maar eens voor wat Essence lakjes kijken, maar eerst de nieuwe Essie collectie šŸ˜‰

 7. Danielleeee
  26 april 2016 / 20:11

  Wat een snoepig kleurtje ! Heel leuk šŸ™‚

 8. Julie
  26 april 2016 / 18:07

  Ik vind dit best een leuk kleurtje! Echt zo’n typisch Barbie roze! šŸ™‚

 9. 26 april 2016 / 16:01

  Wauw! Echt een prachtig kleurtje, bedankt voor deze tip. Hier ga ik bij mijn volgende bezoek aan de Kruidvat zeker even naar kijken!

 10. Manon
  26 april 2016 / 15:47

  Jij hebt echt van die pretty kleurtjes

 11. 26 april 2016 / 15:12

  Hele mooie kleur! Nu baal ik dat ik tegen mezelf heb gezegd een no-buy te houden. Ik heb echt een zwak voor nagellak, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.