GezondheidGezondheid

Catrice Robinson Coralsoe (IT PIECES LE)

catrice robinson coralsoe it pieces le
Mooi en gezondMooi en gezond

Bij Kruidvat ligt nu de IT PIECES LE in de schappen en daar kwam ik eigenlijk toevallig vandaag achter. Eigenlijk was ik blij verrast dat er mooie lakjes tussen stonden en ik nam onder andere Catrice Robinson Coralsoe mee. Hij is roze en dat is altijd goed, maar hij leek ook weer niet op een roze lak van Catrice die ik al had. Hij is mooi! En op mijn nagels vind ik hem nog vele malen mooier.

Catrice Robinson Coralsoe (IT PIECES LE)

catrice robinson coralsoe it pieces le

Als je de naam ‘Robinson Coralsoe’ hoort zou je denken dat het een koraalkleur nagellak zou zijn, maar daar is ‘ie best wel wat te donker voor vind ik eigenlijk. Het is namelijk een mooie opvallende roze kleur die echt van je nagels afknalt. Absoluut geen neon kleur maar wel een hele mooie opvallende kleur. Helemaal leuk voor de lente en de zomer!

catrice robinson coralsoe it pieces le

catrice robinson coralsoe it pieces le

Zoals je ziet is Catrice Robinson Coralsoe echt prachtig en staat hij super mooie op je nagels. Hij lakt fijn, heeft het bekende brede kwastje van Catrice en de droogtijd is vrij snel, zoals we gewend zijn. Wel heb je met deze mooie roze lak twee laagjes nodig om hem volledig dekkend te krijgen. Zelf vind ik dat helemaal niet erg, omdat ik dit vaak standaard al doe bij iedere nagellak die ik gebruik. Vind dat vaak net iets mooier staan en de kleur net iets mooier uitkomen.

Op dit moment ligt de Catrice IT PIECES LE in de schappen van Kruidvat. Robinson Coralsoe zit in deze collectie, bevat 10ml aan lak en kost €2,99. Het lakje zit in het standaard flesje dat we kennen van Catrice, niest speciaals.

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
China Glaze Flirty Tankini
Catrice SUNdra (IT PIECES LE)

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

8 Comments

 1. Evelien
  26 maart 2016 / 00:00

  Wat een gave kleur, en twee laagje valt nog mee idd!

 2. irene
  22 maart 2016 / 09:56

  Mooi vrolijk lakje! X

 3. 21 maart 2016 / 22:58

  ohh ik moet weer naar de kruidvat zie ik! zijn er nog veel andere nieuwe kleuren bij gekomen dat jij weet? heb nu de all you need is pink op, ook wel een favoriet van mij!

 4. Darina
  21 maart 2016 / 22:08

  Een hele mooie kleur! Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: