GezondheidGezondheid

Catrice FALLosophy Fabulous Fox-ia en Mystic Moss

catrice fallosophy
Mooi en gezondMooi en gezond

Er ligt op dit moment in de Kruidvat (en sommige Trekpleister filialen) de Catrice FALLosophy limited edition. Ik had toen ik het persbericht kreeg en bekeek niet iets wat ik per se wilde hebben. Ging ook niet speciaal naar de winkel ervoor, maar toen ik nog 2 lakjes zag staan vond ik ze toch best wel mooi en nam er 2 mee, omdat die er ook alleen nog waren. De rest was al uitverkocht. Dit zijn Catrice FALLosophy Fabulous Fox-ia en Mystic Moss. Waar Fabulous Fox-ia een diepe paarse tint is, is Mystic Moss een donkere mint tint met heel veel shimmer. Totaal verschillend van elkaar dus. In dit artikel laat ik ze allebei zien!

Catrice FALLosophy Fabulous Fox-ia en Mystic Moss

De nagellak uit deze Catrice FALLosophy collectie heeft op de dop een leuk design van bladeren wat het helemaal herfst maakt natuurlijk. Je moet wel goed kijken, want eerst zag ik het ook niet namelijk 🙂 Leuk! Voor de rest zijn de potjes hetzelfde zoals altijd. Je vind op de achterkant de naam van de lak en daarbij ook de naam van de limited edition waar de lak in te vinden is geweest. Pluspuntje!

Allereerst Fabulous Fox-ia, een prachtige donkerpaarse tint die ik absoluut in deze collectie vind passen. Het is ook echt een herfstkleur als je het mij vraagt. Het is wel écht een paarse kleur en niet een die naar bordeaux neigt bijvoorbeeld, nee echt paars. Zelf vind ik het wel mooi, maar weet niet zo goed of ik hem vaak zal gaan dragen. Ik grijp zelf niet echt vaak naar paarse kleuren eerlijk gezegd.

De lak dekt niet in 1 laagje en er heeft er wel 2 nodig zoals ik op de foto ook heb gedaan. Dan dekt hij wel redelijk al zal je op sommige plekjes je nagel er doorheen kunnen zien. Met een derde laagje heb je wel kans dat het wat minder mooi op je nagels eruit ziet. De structuur van de lak is niets bijzonders en ‘normaal’.

Dit tweede lakje met de naam Mystic Moss is totaal iets anders. Hij is best licht voor een herfstcollectie en bevat ook veel shimmer in tegenstelling tot de creamy lak Fabulous Fox-ia. Deze lak vind ik toch ook wel in een herfstcollectie passen omdat het een wat koelere tint is. Ik zou hem het beste omschrijven als een donkere mint kleur met daarin superveel shimmer. Vooral de shimmer zie je ook goed terug op de foto van het kwastje.

Deze lak heeft ook minimaal 2 laagjes nodig en dat heb ik ook op deze foto gebruikt. Bij 1 laagje dekt hij totaal niet en is het maar een heel dun waterige lak lijkt het. Dat ligt niet aan de structuur maar aan de verdeling van de lak op je nagels. Ik heb de eerste laag goed laten drogen en de tweede laag daaroverheen aangebracht. Dan heb je een redelijk egale dekking, maar kan nog wel net zoals de vorige niet helemaal dekken. De kans bestaat dat je ook met deze lak je nagel er op sommige plekken doorheen kunt zien. Neemt niet weg dat ik de kleur echt leuk vind!

Info en verkrijgbaarheid

Catrice FALLosophy ligt op dit moment in Kruidvat en sommige Trekpleister filialen. Je kunt hem daar vinden tot en met half november ongeveer, mits het niet is uitverkocht natuurlijk. De lakken kosten €2,89 per stuk en bevatten 10ml aan product.

Buiten de nagellakken uit deze collectie zijn er ook nog andere items verkrijgbaar. Je vind er een oogschaduw kwast, oogschaduw mono’s in mat, blush en lipstick.

Lees ook:
Catrice Victorian Poetry nagellak
Catrice Brown Collection
Catrice A wink of pink & Catrice Oh, Pinky day!

De lakken die verkrijgbaar zijn in deze collectie zijn:
C01 Mystic Moss
C02 Mauving Leaves
C03 Berrytale
C04 Fabulous Fox-ia
C05 Morning Dew

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

5 Comments

 1. Manon
  27 oktober 2015 / 22:15

  Ik vind die paarse heel mooi!

 2. 27 oktober 2015 / 20:06

  ik vind ze alletwee erg mooi maar van die paarse gaat mijn hartje toch wel sneller kloppen. Die ga ik denk ik ook halen.

 3. 27 oktober 2015 / 10:29

  Mooie kleuren! Ik weet alleen niet of ik wel zin en tijd heb om steeds drie laagjes aan te brengen, hihi.

 4. 27 oktober 2015 / 09:31

  wauw, de paarse nagellal vind ik onwijs mooi….maar eigenlijk vind ik de hele Fall collectie van Catrice wel ontzettend mooi

 5. Mirjam
  27 oktober 2015 / 06:30

  Wat een mooie kleuren! Ik vind het paarse lakje echt prachtig en perfect voor het najaar! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: