You are here: Home » Mariska's Life » Alles valt op zijn plaats

Alles valt op zijn plaats

Alles valt op zijn plaats

Het lijkt wel of alles op zijn plek valt, nu al in het nieuwe 2017. Tenminste, zo voelt het. Het is heel raar om te omschrijven, maar het lijkt of ik nu ineens wel dingen kan doorzetten, de dingen wel lukken die ik heel graag wil en dat ik een andere visie op mijn leven heb gekregen. Waarom nu ineens wel zo begin 2017? Laat ik beginnen met het ding dat ik totaal niets heb met goede voornemens. Ik ben van mening dat je niet perse hoeft te wachten tot 1 januari om plannen door te zetten of ergens aan te beginnen. Als je iets wilt veranderen kan je dat altijd doen. Nu voelt het voor mij heel anders. Het voelt goed. Gelukkig!

Werk

Ik heb al eens door laten schemeren dat ik sinds augustus een baan heb bij mij op het dorp. Het is een baan op een financiële afdeling en hoewel ik daar binnenkwam met 0.0 ervaring, heb ik het enorm naar mijn zin. Ik heb er al heel veel geleerd, heb super leuke collega’s en voel me daar gewoon echt helemaal op mijn plek. Ben er superblij mee en als ik mijn best blijf doen zou het wel eens een plek kunnen zijn waar ik lang blijf werken. Tenzij m’n contract wordt verlengd natuurlijk 😉 Bij het laatste functioneringsgesprek waren ze in ieder geval tevreden, dus dat is heel erg fijn! Ik hoop hier nog lang te kunnen werken.

Kitten

Ook kocht ik laatst een kitten uit het asiel. De reden was dat ik graag een maatje wilde omdat ik me vaak alleen voel. Niet dat ik zielig ben én ik zit graag thuis, maar jezelf alleen en eenzaam voelen is echt verschrikkelijk. Terwijl ik gerust wel vrienden en familie heb waar ik even naartoe kan. Nu merk ik, sinds ik het katje heb, dat ik me inderdaad veel beter voel. Als ik thuis ben ligt hij bij mij in de buurt en je hebt ook daadwerkelijk het gevoel dat je niet alleen bent en dat is echt heel erg fijn. Voor mij een goede keuze geweest en ik hoop hem nog heel lang te mogen houden 🙂

Weer een eigen auto

Ooit schreef ik eerder een verhaal over 2010, het jaar dat ik overspannen raakte. Er waren meerdere factoren waardoor dit was en als klap op de vuurpijl raakte ik ook mijn rijbewijs nog eens kwijt. Puur eigen schuld en een super domme actie, maar op dat moment was ik zo diep gezakt door alle dingen die speelde dat het me niet meer uitmaakte. Als je dan een auto (of iets anders) wilt verzekeren, dan word je overal geweigerd en kom je bij zo’n ‘uitschot’ verzekering. Zo noem ik het maar even. Je premie ligt echt heel veel hoger (soms wel 10x!) en dat is gewoon niet te doen. Gelukkig, na bijna 7 jaar, kan ik zeggen dat ik mezelf weer kan aansluiten bij een normale verzekering en heb dan ook direct een auto gekocht. Wat heb ik dat gemist! Vanaf aankomende week heb ik gelukkig zelf weer een auto. Ben daar zo ontzettend blij mee!

Mijn blog doormariska.nl

Jullie kennen mij denk ik van mijn blog doormariska.nl. Ik heb een paar maanden geleden de stap genomen om met mijn zusje een blog te beginnen. Super leuk natuurlijk, maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om doormariska.nl weg te doen. Het is daar allemaal mee begonnen, heb mij daarmee ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en super leuke dingen mogen doen. Heb even getwijfeld om alles weer terug te zetten naar doormariska, maar dat ga ik niet doen en vind ik zonde (en teveel werk!). Nu heb ik besloten dat ik op doormariska echt persoonlijke dingen ga schrijven, hersenspinsels, misschien wat foto’s en dat soort dingen. Dat ga ik dan hier niet meer plaatsen. Ook zullen er zowel daar als hier gesponsorde berichten blijven komen. Het is immers mijn bedrijf en ik verdien er geld mee 🙂

Eigen woning

En als laatste hoop ik dat ik dit jaar weer een appartementje voor mezelf vind. Ben er wel weer klaar voor om gewoon lekker een plekje voor mezelf (en de kat, haha) te hebben. Daar schreef ik laatst een bericht over, dat ik wil verhuizen. Ik reageer wel elke maandag op woningen, maar tot nu sta ik zo tussen de 40 en 50, dus dat duurt nog wel even gok ik.

Al met al kun je wel merken dat er nu dingen op zijn plek vallen en dat geeft wel een goed gevoel. Zeker omdat ik altijd eigenlijk wel een beetje zoekende was met wat ik nu precies wilde in mijn leven, waar wil ik wonen en hoe kan ik dingen oplossen? Dit is hoe het er nu voor staat en ik ben er erg blij mee.

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook