Action & trekpleister shoplog (dienblad, cooling mat & lip smacker!)

door Mariska

Op dit moment heb ik een soort van kleine vakantie en hoef ik volgende week donderdag pas weer aan het werk. Heerlijk! Naast dat ik mijn layout compleet heb vernieuwd (heb een nieuwe gekocht!), ben ik ook weer onderwerpen aan het bedenken voor artikelen. De laatste dagen is er niet zoveel online gekomen. Ik was ziek, ging weer werken en had geen zin om mijn laptop open te slaan. Nu dat ik mijn layout helemaal heb veranderd heb ik weer frisse zin gekregen om aan de slag te gaan. Vanochtend ging ik naar Action en Trekpleister en laat graag zien wat ik daar nu heb gekocht. Met inderdaad spullen die je eigenlijk niet nodig hebt 🙂

Action & Trekpleister shoplog

Op de bovenste foto kun je de complete buit zien. Het is op zich redelijk bescheiden als je het mij vraagt. Natuurlijk zag ik nog veel meer, maar dat had ik écht niet nodig, dus dat heb ik gewoon heel wijs laten liggen. Geurkaarsen bijvoorbeeld, heel leuk en hou ik van, maar heb er al zo ontzettend veel. Ik wil gewoon steeds beter nadenken voor ik dingen koop. Voor je het weet ligt je hele huis vol met dingen die je net niet nodig hebt en alleen maar in de weg liggen. Goed, kijk mee.

action cadeautasje ananas

Dit cadeautasje zag ik liggen en vond ik erg leuk. Leuk om te gebruiken bij bijvoorbeeld het opsturen van winactie producten naar een winnaar. Er waren verschillende varianten maar deze vond ik het leukste. Hij is best wel groot, dus er past genoeg in. Kost €0,49.

pet cooling mat action

Een leuke drinkbeker met rietje en een cooling mat voor honden. Nouja er staat honden op, maar ik denk dat ik dit ook best kan gebruiken voor mijn kleine kattenvriendje. Daarom nam ik hem maar mee. De verkoelingsmat kost €1,79 en de drinkbeker €0,57. Beide wederom geen geld 🙂 Die drinkbeker vul ik wel eens gewoon met water. Ik zit vaak op de bank en als dat ding omvalt is niet gelijk de hele bank verpest.

kattenspeelgoed action

Die kat wordt echt door en door verwend altijd. Hij heeft onder andere twee krabpaaltjes, maar z’n nagels krabt hij nog steeds aan de stoelen en de bank. Ook speelgoed heeft hij genoeg, maargoed, zo’n setje was een euro en nam ik mee. Heeft ‘ie weer wat te doen. De twee lip smackers zag ik liggen bij Trekpleister voor volgens mij €1,99 per stuk. De smaken leken me wel wat, dus nam ze mee. Ga ik misschien nog wel wat over schrijven.

En dit zijn weer typisch dingen die je eigenlijk niet perse nodig hebt. Maar wel handig zijn! De Snickers en Twix gewoon omdat ik daar weleens trek in heb. Batterijen koop ik eigenlijk altijd bij Action. Ik zie het nu niet om duurdere batterijen te kopen als het ook goedkoper kan. Ook kocht ik een verlengsnoer van 5 meter. Dit kan ik wél echt gebruiken. Ik zit graag buiten aan mijn picknicktafel als het lekker weer is en als mijn laptop dan opgeladen moet worden, kan ik gewoon doorwerken. Heerlijk! Verlengsnoer kost €4,29, Twix en Snickers (3 per pak) kosten €0,98 per stuk, AAA batterijen (16 stuks) €2,99 en batterijen AA (16 stuks) ook €2,99.

action dienblad

Dit dienblad zag ik en nam ik ook zonder na te denken mee. Ik vind dit soort dingen dus heel erg leuk als achtergrond voor productfoto’s. Nu heb ik echt al meerdere dienbladen hiervoor en tegenwoordig een marmeren etagère, maar toch. Dit dienblad kost maar €2,99, dus voor het geld hoef ik het niet et laten.

Lees ook:
Action shoplog (met foto probs!)
Knutselen: Mandala onderzetters van strijkkralen
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
AliExpress telefoonhoesjes shoplog (en mooie kwasten!)

Wat vind jij het leukste?

Gerelateerde artikelen

14 reacties

chucky1012 4 juli 2017 - 08:08

Mooi dienblad 😉

Priscilla 1 juli 2017 - 23:04

Dat dienblad is tof zeg! Handig voor productfotografie maar ook heel leuk om als accessoire in huis neer te zetten. Die cooling mat voor huisdieren ziet er ook interessant uit. Hoe werkt dat precies? Er staat op dat je geen koelkast nodig hebt (om hem in te koelen) dus ben nieuwsgierig!

Esmee 30 juni 2017 - 18:19

Die lip smackers zijn toffff! Ik herinner me die twister ijsjes nog wel ja, daar was ik altijd ontzettend fan van! Ben heel benieuwd wat je er van vindt! Voor die prijs kon je het dienblad ook eigenlijk niet laten… mooi ding!

Donna 30 juni 2017 - 11:04

Die lipsmackers zien er ZO leuk uit! Wat jammer dat wij hier geen Trekpleister hebben…

Kim 29 juni 2017 - 22:36

Wat een super leuke dienblad!

Bertine 29 juni 2017 - 21:00

wat een leuk dienblad! Dat cadeautasje is ook erg tof. heerlijk he, dat Action zo goedkoop is!

Griet 29 juni 2017 - 20:00

Ik koop ook vaak decoratie wat ik als achtergrond kan gebruiken voor foto’s 🙂
Ik ben trouwens wel benieuwd naar de cooling mat. Mijn kat zou het volgens mij eerder gaan negeren 😉

Mariska 29 juni 2017 - 20:31

Ja ik weet ook niet zo goed hoe die kat van mij erop reageert. Zal het direct testen als het warm is 🙂

Lonneke 29 juni 2017 - 18:51

Wat een mooie aankoopjes ik kom ook graag bij de action en trekpleister. Ik vind je layout mooi geworden dat viel mij natuurlijk gelijk op 😉

Mariska 29 juni 2017 - 20:31

Dank je wel! 🙂

Romy 29 juni 2017 - 18:46

Leuke dingen heb je gekocht! Ik ga ook eens op de huisdierenafdeling kijken, want volgens mij worden onze katten ook wel blij van dit soort dingen 🙂 Dat dienblad vind ik ook mooi!

Annette 29 juni 2017 - 18:18

Dienblad is leuk zeg. Verlengsnoeren koop ik ook regelmatig altijd handig

Sylvia 29 juni 2017 - 18:10

Wat een heerlijke spulletjes! Ik heb ook een koelingsmat voor de kat. Niet echt een succes want hij ligt liever op de koele plavuizen haha. Gelukkig was die van jou niet zo duur?. Ik vond dat dienblad wel heel gaaf, die zou ik zelf ook zo kopen

Mariska 29 juni 2017 - 20:32

Ja voor mij ook de vraag of die kat van mij er wel op gaat liggen, haha! Eigenwijze drabber is het.

Reacties zijn gesloten.