Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)

Ik ging weer eens naar de Action zonder reden en daar kocht ik deze spulletjes. Action is je beste vriend, dus je komt altijd met veel meer terug dan nodig is. Deze kabeltjes vond ik erg handig! Ze zijn best lang en omdat een iPhone 5 weer een andere stekkertje heeft dan de rest is dat soms lastig. Deze prijs ligt vele malen lager dan de originele kabeltjes en zijn er in verschillende kleuren. Vanzelfsprekend kocht ik roze, haha. Weer een Action shoplog dus 😉

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)
Review van de Action Glossy longlasting Glossy lipstick vind je hier.

Deze lipstick ben ik ook wel benieuwd naar hoe die zal zijn. Die laat ik uiteraard ook nog zien op de blog. Benieuwd naar het effect en of het goed blijft zitten. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)
Ook raak ik een beetje door mijn voorraad Wax Moods heen, dus ging ik op zoek naar lekkere geuren. Wel zijn het standaard geuren en niet echt iets speciaals. Ik nam deze 2 mee die elk 6 waxjes bevatten.

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)

Eigenlijk zou ik deze gisteren gebruiken omdat ik samen met een vriendin uit ging, maar ik was ze dus vergeten. Heel stom! Maar goed, zoiets is altijd wel leuk ter decoratie bijvoorbeeld. Of natuurlijk voor een andere keer.

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)

Deze steentjes ga ik gebruiken om mijn telefoonhoesje wat op te leuken. Ook die ga ik nog laten zien. Ze zullen wel goed blijven zitten, alleen met in en uit een hoesje halen zal wel lastig zijn. Of de steentjes gaan los laten.

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)
Review Playboy Lip palette vind je hier.

Als laatste zag ik dit lip palette liggen van Playboy. Playboy vind ik altijd leuk, wat het ook is. Ook de prijs wat gewoon goed, dus leuk om uit te proberen. Ook deze ga ik nog terug laten komen op de blog. Al zou ik hem ook al voor decoratie neer kunnen zetten in mijn slaapkamer bijvoorbeeld. Vind het zo leuk!

Lees ook:
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Action shoplog stationary
Meer Action artikelen

21 Reacties

 1. 28 augustus 2014 / 23:13

  Wat een leuke aankoopjes! De verpakking van het playboy lippalette is inderdaad prachtig. Ben benieuwd naar de kwaliteit. x
  Lees het laatste blogbericht van Esmée – CapesMy Profile

 2. Anne Solveig
  26 augustus 2014 / 08:57

  Handig die kabel, thanks!

 3. Yudeska
  26 augustus 2014 / 07:42

  Wat een leuke dingen heb je geshopt!

 4. 26 augustus 2014 / 03:33

  Whut, hebben ze die wax dingen nu ook bij de Action? Heerlijk! Ik moet even een kijkje gaan nemen bij ons. 🙂 Haha guuurl, heb je ze gekocht, doe je ze niet om. xD Herkenbaar trouwens. Ik ben benieuwd naar de lippalette van Playboy.
  Lees het laatste blogbericht van Cynthiiaa – Nailart cam van de VMAs!My Profile

  • Mariska
   25 augustus 2014 / 18:18

   Bij de Action dus.. het is een Action shoplog… 😉

 5. 25 augustus 2014 / 14:01

  Wat een leuke spulletjes! De Action heeft zulke leuke spullen, ik probeer er niet te vaak naar toe te gaan, anders koop ik weer veel te veel! 😀
  Lees het laatste blogbericht van Suzanne – Fusilli met roomsausMy Profile

 6. beautyforgirls
  25 augustus 2014 / 08:33

  Leuke dingetjes heb je gekocht.
  Liefs, xxx

 7. 24 augustus 2014 / 20:01

  De telefoon kabels zijn super!!!! Hier in huis sneuvelen altijd de kabels al heel snel. Maar deze is ijzersterk en niet stuk te krijgen. Had er ook meteen meerdere gehaald voor dat geld. 1 in tas, 1 in auto, 1 thuis. Inderdaad enige minpuntje is dat ze kort zijn maar ach…daardoor laden ze wel supersnel. Ben benieuwd wat jij van de lipglosjes vind. Altijd leuk de action 😉
  Lees het laatste blogbericht van Mandy – Beauty shoplog Primark, Kruidvat en Big Bazar.My Profile

 8. Maaike
  24 augustus 2014 / 18:56

  Leuke aankoopjes! De Wax Moods lijken me heerlijk! Ik moet ook nodig weer eens een keer naar de Action! ♥
  Lees het laatste blogbericht van Maaike – Opgemaakt • #3My Profile

 9. 24 augustus 2014 / 18:32

  Je hebt erg leuk spulletje gekocht bij Action, He is ook zo een fijne winkel, dat het haast onmogelijk is om daar niets aan te schaffen…de waxjes en de playboypalette vind ik heel erg intressant…
  Lees het laatste blogbericht van Petra – Whoehoe…100 volgers!! (+ winactie )My Profile

  • Mariska
   25 augustus 2014 / 18:20

   Op zich vind ik de lengte wel goed! Ze zijn ook weer niet echt te kort..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.