Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)

by Mariska Groot

Ik ging weer eens naar de Action zonder reden en daar kocht ik deze spulletjes. Action is je beste vriend, dus je komt altijd met veel meer terug dan nodig is. Deze kabeltjes vond ik erg handig! Ze zijn best lang en omdat een iPhone 5 weer een andere stekkertje heeft dan de rest is dat soms lastig. Deze prijs ligt vele malen lager dan de originele kabeltjes en zijn er in verschillende kleuren. Vanzelfsprekend kocht ik roze, haha. Weer een Action shoplog dus 😉

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)


Review van de Glossy longlasting Glossy lipstick vind je hier.

Deze lipstick ben ik ook wel benieuwd naar hoe die zal zijn. Die laat ik uiteraard ook nog zien op de blog. Benieuwd naar het effect en of het goed blijft zitten. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)


Ook raak ik een beetje door mijn voorraad Wax Moods heen, dus ging ik op zoek naar lekkere geuren. Wel zijn het standaard geuren en niet echt iets speciaals. Ik nam deze 2 mee die elk 6 waxjes bevatten.

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)

Eigenlijk zou ik deze gisteren gebruiken omdat ik samen met een vriendin uit ging, maar ik was ze dus vergeten. Heel stom! Maar goed, zoiets is altijd wel leuk ter decoratie bijvoorbeeld. Of natuurlijk voor een andere keer.

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)

Deze steentjes ga ik gebruiken om mijn telefoonhoesje wat op te leuken. Ook die ga ik nog laten zien. Ze zullen wel goed blijven zitten, alleen met in en uit een hoesje halen zal wel lastig zijn. Of de steentjes gaan los laten.

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)


Review Playboy Lip palette vind je hier.

Als laatste zag ik dit lip palette liggen van Playboy. Playboy vind ik altijd leuk, wat het ook is. Ook de prijs wat gewoon goed, dus leuk om uit te proberen. Ook deze ga ik nog terug laten komen op de blog. Al zou ik hem ook al voor decoratie neer kunnen zetten in mijn slaapkamer bijvoorbeeld. Vind het zo leuk!

Lees ook:
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Action shoplog stationary
Meer Action artikelen

Related Posts