Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)

door Mariska

Ik ging weer eens naar de Action zonder reden en daar kocht ik deze spulletjes. Action is je beste vriend, dus je komt altijd met veel meer terug dan nodig is. Deze kabeltjes vond ik erg handig! Ze zijn best lang en omdat een iPhone 5 weer een andere stekkertje heeft dan de rest is dat soms lastig. Deze prijs ligt vele malen lager dan de originele kabeltjes en zijn er in verschillende kleuren. Vanzelfsprekend kocht ik roze, haha. Weer een Action shoplog dus 😉

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)


Review van de Glossy longlasting Glossy lipstick vind je hier.

Deze lipstick ben ik ook wel benieuwd naar hoe die zal zijn. Die laat ik uiteraard ook nog zien op de blog. Benieuwd naar het effect en of het goed blijft zitten. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)


Ook raak ik een beetje door mijn voorraad Wax Moods heen, dus ging ik op zoek naar lekkere geuren. Wel zijn het standaard geuren en niet echt iets speciaals. Ik nam deze 2 mee die elk 6 waxjes bevatten.

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)

Eigenlijk zou ik deze gisteren gebruiken omdat ik samen met een vriendin uit ging, maar ik was ze dus vergeten. Heel stom! Maar goed, zoiets is altijd wel leuk ter decoratie bijvoorbeeld. Of natuurlijk voor een andere keer.

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)

Deze steentjes ga ik gebruiken om mijn telefoonhoesje wat op te leuken. Ook die ga ik nog laten zien. Ze zullen wel goed blijven zitten, alleen met in en uit een hoesje halen zal wel lastig zijn. Of de steentjes gaan los laten.

Action shoplog (o.a. telefoonkabel, Playboy lip palette en steentjes)


Review Playboy Lip palette vind je hier.

Als laatste zag ik dit lip palette liggen van Playboy. Playboy vind ik altijd leuk, wat het ook is. Ook de prijs wat gewoon goed, dus leuk om uit te proberen. Ook deze ga ik nog terug laten komen op de blog. Al zou ik hem ook al voor decoratie neer kunnen zetten in mijn slaapkamer bijvoorbeeld. Vind het zo leuk!

Lees ook:
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Action shoplog stationary
Meer Action artikelen

Gerelateerde artikelen

21 reacties

Esmée 28 augustus 2014 - 23:13

Wat een leuke aankoopjes! De verpakking van het playboy lippalette is inderdaad prachtig. Ben benieuwd naar de kwaliteit. x

Cynthia - MYDIYSIGN 26 augustus 2014 - 22:06

Ben erg benieuwd naar je reviews van de lippalette en de lipsticks!

Mama van Vesper 26 augustus 2014 - 19:40

leuke koopjes!

Anne Solveig 26 augustus 2014 - 08:57

Handig die kabel, thanks!

Yudeska 26 augustus 2014 - 07:42

Wat een leuke dingen heb je geshopt!

Cynthiiaa 26 augustus 2014 - 03:33

Whut, hebben ze die wax dingen nu ook bij de Action? Heerlijk! Ik moet even een kijkje gaan nemen bij ons. 🙂 Haha guuurl, heb je ze gekocht, doe je ze niet om. xD Herkenbaar trouwens. Ik ben benieuwd naar de lippalette van Playboy.

Imke 25 augustus 2014 - 22:43

Leuke aankoopjes

Linda / Oh My Beauty 25 augustus 2014 - 22:10

Ooh, wat een leuke aankoopjes! De Action is en blijft leuk!

Sas 25 augustus 2014 - 19:44

Leuke items. Vooral die Wax Moods lijken me erg fijn!

NailTalk 25 augustus 2014 - 16:35

Waar heb je het Playboy palette gehaald? Lekker geshopt zeg, leuke spulletjes!

Mariska 25 augustus 2014 - 18:18

Bij de Action dus.. het is een Action shoplog… 😉

NailTalk 25 augustus 2014 - 18:24

Haha gaat lekker met mij! Clumsy me. Tuurlijk, stom! Dank je voor je antwoord 🙂

Suzanne 25 augustus 2014 - 14:01

Wat een leuke spulletjes! De Action heeft zulke leuke spullen, ik probeer er niet te vaak naar toe te gaan, anders koop ik weer veel te veel! 😀

Jenny 25 augustus 2014 - 13:02

Ben benieuwd naar de waxmetls!

beautyforgirls 25 augustus 2014 - 08:33

Leuke dingetjes heb je gekocht.
Liefs, xxx

Dana 24 augustus 2014 - 20:31

Leuke spulletjes heb je gekocht bij de Action!

Mandy 24 augustus 2014 - 20:01

De telefoon kabels zijn super!!!! Hier in huis sneuvelen altijd de kabels al heel snel. Maar deze is ijzersterk en niet stuk te krijgen. Had er ook meteen meerdere gehaald voor dat geld. 1 in tas, 1 in auto, 1 thuis. Inderdaad enige minpuntje is dat ze kort zijn maar ach…daardoor laden ze wel supersnel. Ben benieuwd wat jij van de lipglosjes vind. Altijd leuk de action 😉

Maaike 24 augustus 2014 - 18:56

Leuke aankoopjes! De Wax Moods lijken me heerlijk! Ik moet ook nodig weer eens een keer naar de Action! ♥

Petra 24 augustus 2014 - 18:32

Je hebt erg leuk spulletje gekocht bij Action, He is ook zo een fijne winkel, dat het haast onmogelijk is om daar niets aan te schaffen…de waxjes en de playboypalette vind ik heel erg intressant…

Daniëlle Springer 24 augustus 2014 - 18:17

Ik kocht ook een roze telefoon kabel. Had ze alleen iets langer verwacht

Mariska 25 augustus 2014 - 18:20

Op zich vind ik de lengte wel goed! Ze zijn ook weer niet echt te kort..

Reacties zijn gesloten.