Action shoplog januari 2015 (mobiele oplader, thermo legging en serum)

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Het was weer eens tijd om langs de Action te gaan en te kijken wat voor leuke spulletjes ik nu weer kon vinden. Nu ging ik wel een klein beetje met een missie trouwens; dingen voor mijn slaapkamer. Ik slaap slecht in het donker (vertel ik later meer over in een ander artikel) en wilde een lampje, maar ook iets om mijn sjaals aan op te kunnen hangen. Die twee dingen staan niet op de foto trouwens, maar dat is een ledlamp voor in het stopcontact en een kapstokje die je over je deur kunt hangen. Kijk mee naar de Action shoplog januari 2015!

Action shoplog januari 2015

action shoplog januari 2015 1 » DoorMariska

Thermolegging

Zo’n legging heb ik al eerder gehad en vind deze heel erg fijn. Eigenlijk doe ik het niet voor dat hij ’thermo’ is, maar omdat ik het gewoon veel lekkerder vind zitten als ik een panty draag. Het schijnt niet zo door en is ook wat steviger waardoor die redelijk moeilijk stuk kan gaan. Oké het kan wel, maar het is lastiger, haha. Voor deze thermo legging betaalde ik rond de €3,00.

Mobiele oplader

Eerder liet ik al een powerbank van eBay zien die ik lang gebruikt heb en ook veel vermogen heeft, maar nu liep ik tegen deze mobiele oplader van de Action aan. Hij heeft wel minder vermogen maar wilde hem graag uitproberen! Dat heb ik gisteren gedaan en tot nu toe werkt hij gewoon prima. Enige minpuntje vind ik dat je niet kunt zien hoe vol de oplader nog is zodat je weet hoe lang je er nog mee kunt doen. Het beste kun je hem dus gewoon iedere keer opladen als je hem hebt gebruikt. Deze kost €5,00 wat echt een koopje is én heel erg handig!

Serum met arganolie

Door de extensions die ik heb heeft mijn haar meer verzorging nodig. Nu gebruik ik al wel goede shampoo en conditioner maar ook ben ik erg benieuwd naar dit serum. Heb al eens eerder een serum van Action gehad maar dat was een andere en was daar ook tevreden over. Deze heb ik alleen gisteren in mijn haar gedaan en tot nu toe ben ik gewoon tevreden. Het zegt dat het je haar verzorgd en minder pluizig maakt. Tot nu toe kan ik alleen bevestigen dat dat laatste ook echt waar is. Je haar wordt net wat gladder. Deze was rond de €3,00.

Reinigingsdoekjes

Eerder gebruikte ik altijd de reinigingsdoekjes van Nivea maar deze zeer budget doekjes wilde ik ook eens uitproberen. In het begin kreeg ik er nogal wat uitslag en irritatie van maar dat is gelukkig helemaal van de baan. Voor de €0,59 nam ik zo’n pak met doekjes voor de tweede keer mee en nu ben ik er hartstikke tevreden over. Ook ruiken ze heerlijk!

Welke producten gebruiken jullie of ben je benieuwd naar?
kijk op Action.nl voor nieuwe producten!

Lees ook:
Action Glow & Highlights palette
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Lavendel spray Action (net zoals Deep Sleep Dreamy Pillow Mist van The Body Shop?)
Orofluido beauty elixir + perfumed body cream

Related Posts