Action shoplog januari 2015 (mobiele oplader, thermo legging en serum)

Action shoplog januari 2015 (mobiele oplader, thermo legging en serum)

Het was weer eens tijd om langs de Action te gaan en te kijken wat voor leuke spulletjes ik nu weer kon vinden. Nu ging ik wel een klein beetje met een missie trouwens; dingen voor mijn slaapkamer. Ik slaap slecht in het donker (vertel ik later meer over in een ander artikel) en wilde een lampje, maar ook iets om mijn sjaals aan op te kunnen hangen. Die twee dingen staan niet op de foto trouwens, maar dat is een ledlamp voor in het stopcontact en een kapstokje die je over je deur kunt hangen. Kijk mee naar de Action shoplog januari 2015!

Action shoplog januari 2015

 

Thermolegging

Zo’n legging heb ik al eerder gehad en vind deze heel erg fijn. Eigenlijk doe ik het niet voor dat hij ‘thermo’ is, maar omdat ik het gewoon veel lekkerder vind zitten als ik een panty draag. Het schijnt niet zo door en is ook wat steviger waardoor die redelijk moeilijk stuk kan gaan. Oké het kan wel, maar het is lastiger, haha. Voor deze thermo legging betaalde ik rond de €3,00.

Mobiele oplader

Eerder liet ik al een powerbank van eBay zien die ik lang gebruikt heb en ook veel vermogen heeft, maar nu liep ik tegen deze mobiele oplader van de Action aan. Hij heeft wel minder vermogen maar wilde hem graag uitproberen! Dat heb ik gisteren gedaan en tot nu toe werkt hij gewoon prima. Enige minpuntje vind ik dat je niet kunt zien hoe vol de oplader nog is zodat je weet hoe lang je er nog mee kunt doen. Het beste kun je hem dus gewoon iedere keer opladen als je hem hebt gebruikt. Deze kost €5,00 wat echt een koopje is én heel erg handig!

Serum met arganolie

Door de extensions die ik heb heeft mijn haar meer verzorging nodig. Nu gebruik ik al wel goede shampoo en conditioner maar ook ben ik erg benieuwd naar dit serum. Heb al eens eerder een serum van Action gehad maar dat was een andere en was daar ook tevreden over. Deze heb ik alleen gisteren in mijn haar gedaan en tot nu toe ben ik gewoon tevreden. Het zegt dat het je haar verzorgd en minder pluizig maakt. Tot nu toe kan ik alleen bevestigen dat dat laatste ook echt waar is. Je haar wordt net wat gladder. Deze was rond de €3,00.

Reinigingsdoekjes

Eerder gebruikte ik altijd de reinigingsdoekjes van Nivea maar deze zeer budget doekjes wilde ik ook eens uitproberen. In het begin kreeg ik er nogal wat uitslag en irritatie van maar dat is gelukkig helemaal van de baan. Voor de €0,59 nam ik zo’n pak met doekjes voor de tweede keer mee en nu ben ik er hartstikke tevreden over. Ook ruiken ze heerlijk!

Welke producten gebruiken jullie of ben je benieuwd naar?
kijk op Action.nl voor nieuwe producten!

Lees ook:
Filmpje Action, Hema & bol.com shoplog
Action Glow & Highlights palette
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Lavendel spray Action (net zoals Deep Sleep Dreamy Pillow Mist van The Body Shop?)
Orofluido beauty elixir + perfumed body cream

19 Reacties

 1. irene niec
  5 januari 2015 / 14:49

  De reinigingsdoekjes gebruik ik ook, ze zijn erg fijn.
  De mobiele oplader daar ben ik heel benieuwd naar, ik heb hem hier bij Action nog niet gezien.

 2. 5 januari 2015 / 14:22

  Oe ik moet ook echt een haarserum hebben voor mijn pluizig haar hehe. En zo’n mobiele oplader is inderdaad echt super handig. Ik heb er ook 1, kan niet meer zonder.
  Lees het laatste blogbericht van Miss Sentinelli – Opgemaakt decemberMy Profile

 3. 4 januari 2015 / 23:26

  Leuke shoplog dame! Ik heb al zoveel gehoord over hun haarserum, iedereen loopt er mee weg! Nice dat je ook weer over deze tevreden bent, ben benieuwd of het je haar ook gezonder maakt. De mobiele oplader kan ik zeker gebruiken! Ik had een hele goede, maar die is kapot gegaan. 🙁 Ik ben nu echt een ramp met weggaan, want mijn telefoon gaat zo snel leeg, nu neem ik gewoon mijn oplader ook gewoon mee, zodat ik overal kan opladen.. yolo. Ik ga even kijken bij de Action voor deze. Thanks gurl!

 4. Lisanne
  4 januari 2015 / 19:28

  Die thermoleggings haal ik ook altijd bij action, vind ze erg fijn! De reinigingsdoekjes ga ik zeker eens proberen, echt niet duur. Gebruik nu die van kruidvat eigen merk.

  • 4 januari 2015 / 19:36

   Van die van Kruidvat kreeg ik juist irritaties in m’n gezicht en deze dus eerst ook en nu niet meer 🙂 Ze zijn het proberen waard!

 5. Stella
  4 januari 2015 / 17:39

  Leuke aankoopjes, de thermoleggings vind ik ook erg fijn! Is het haarserum ook geschikt voor vetter haar? Ik zie ze altijd liggen maar neem het niet mee omdat ik bang ben dat het mijn haar erg vet maakt!
  Lees het laatste blogbericht van Stella – Oud en Nieuw & 2015 Bucket List (+ Free Printable)My Profile

  • 4 januari 2015 / 19:36

   Ja je moet zorgen dat je er niet teveel van op je handen pakt en in je haar doet, anders wordt je haar inderdaad wel vet. Dat komt ook voor bij wat droger haar, dat heb ik namelijk.

 6. 4 januari 2015 / 16:45

  Helaas kan ik je afbeeldingen niet zin, maar het klinkt allemaal heel goed. Ik haal mijn reinigingsdoekjes ook altijd bij de Action. Heel fijn.
  Lees het laatste blogbericht van Wendy – De Blog Top Drie TagMy Profile

  • 4 januari 2015 / 19:41

   Ja ik zou hem ook halen, als hij er nog is! gaat snel altijd.

 7. Agneta
  4 januari 2015 / 13:50

  Die Serum is eigenlijk best wel fijn. Hoewel ik nu mijn andere altijd gebruik, maakte deze mijn haar altijd erg glanzend en zacht. Bij teveel gebruik wel vet, dus erg zuinig mee zijn 🙂

  Liefs Agneta
  Lees het laatste blogbericht van Agneta – Stash: Body butters, body lotions en body whips.My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.