Action shoplog (goedkoop Jawbone alternatief?, sieraden)

Action shoplog (goedkoop Jawbone alternatief?, sieraden)

Ik ging weer eens naar de Action. Ondanks dat deze minder dan 10 minuten fietsen is voor mij, kom ik er toch niet zo heel erg vaak. Maar nu wilde ik even kijken of ze nog een leuke top hadden voor vanavond als ik uit ga. IK steek het niet onder stoelen of banken dat ik mijn kleren wel eens bij de Action koop 😉 lekker goedkoop en ze zijn vaak best nog leuk ook! Goed, ik ging erheen en kocht naast de standaard dingen als batterijen, tandpasta, haarlak etc. nog wat andere dingetjes ook.

Laat ik direct beginnen met de aankoop waar ik het meest benieuwd naar ben; de Max Fitness Pro armband. Ik wilde al lange tijd zo’n armband en had mijn pijlen gericht op de Jawbone Up maar die vond ik toch wat duur. Geheel onverwacht kwam ik dit exemplaar tegen van de Action en nam hem mee voor €17,95. Evengoed nog wel wat geld maar vele malen goedkoper dan de Jawbone. Hopelijk is dit een goedkoop Jawbone alternatief 🙂 Hij telt je stappen, calorieën en slaapritme. Ik ben erg benieuwd!

Sieraden

And some arm candy ? #fashion #jewellery #beauty

Een foto die is geplaatst door Mariska (@doormariska) op

De sieraden die ik kocht zijn een setje van een ketting en armband met Love erop, een setje met een ketting en oorbellen, waarvan de ketting de letters JOY heeft en de oorbellen hartjes zijn. Op de bovenstaande foto zie je die armband met Love en je ziet een andere armband. Dit zijn allemaal armbandjes op een stukje stof die sluit met een magneetsluiting. Misschien wel handig dat er stof tussen zit omdat ik allergisch ben voor nikkel 🙂

Kwasten
Ook nam ik een klein setje met kwastjes mee. Deze zitten in een doorzichtige etui en bevat een wat grotere kwast, 3 kleinere kwastjes en een kammetje. De namen voor alle soorten kwasten weet ik niet, sorry 😉

Poeder
Ik wilde ook eens poeder proberen voor over mijn foundation. Kijken of dat voor mij misschien ook een beetje werkt. Zal wel wennen zijn! En ben ook benieuwd naar de kwaliteit en of het werkt.

Parel oorbellen
Ook nam ik een kartonnetje mee met een aantal setjes van die parel oorbellen. Die oorbellen kan ik waarschijnlijk niet lang in, maar ik vind ze altijd erg leuk staan en ook goed te combineren omdat ze zo simpel zijn eigenlijk.

De prijzen waren zoals gewoonlijk weer erg laag, maar ik ben vergeten de bon te vragen! Beetje stom, maar goed.

Lees ook:
Fitbit HR
AliExpress telefoonhoesjes shoplog (en mooie kwasten!)
Klavertje vier oorbellen van MyJewellery
Liefde voor vintage bordjes (Titanic, James Dean, Rolling Stones)

Wat vinden jullie van deze aankopen? Kennen jullie dit goedkoop Jawbone alternatief?

19 Reacties

 1. 8 juni 2015 / 21:58

  Ik ben ook super benieuwd naar de namaak jawbone van de action. heb er ook al over getwijfeld..

 2. 7 juni 2015 / 12:37

  heey als het goed is zijn dit de prijzen

  setje love ketting armband – 0,69
  poeder 0,99
  kwastenset 1,29
  pareloorbellen 0,69
  stofarmband gok ik op 2,95 maar weet ik niet zeker haha.

  Staat trouwens erg leuk de combinatie met de armbandjes.

  • Mariska
   Auteur
   8 juni 2015 / 19:22

   Dat zou zomaar eens kunnen kloppen, dank je wel! 🙂

 3. 6 juni 2015 / 19:48

  Oeh die stappenteller-armband lijkt me heel tof!

 4. 6 juni 2015 / 19:46

  Ik wil ook al een tijdje een jawbone kopen maar deze van action was ik nog niet tegen gekomen! ik ben benieuwd of hij even goed werkt.
  Lees het laatste blogbericht van Mieke – Maybelline The NudesMy Profile

 5. Bettie
  6 juni 2015 / 19:24

  Tof dat ze nu een ‘neppe’ jawbone hebben. Hier ben ik ook wel erg benieuwd naar en zou ook wel een review van willen zien. Ik heb hem hier overigens nog niet gespot.
  Lees het laatste blogbericht van Bettie – Huilfilms top 5My Profile

 6. 6 juni 2015 / 16:14

  leuke dingetjes. ik ben benieuwd naar die fitnessarmband. komt er een review van online binnenkort?

  ik ben vandaag ook bij de action gweest. kwam weer met 2 volle tassen thuis. waarvan de helft weer voor akira (mn hond) was, verwend beest dat t is haha.
  Lees het laatste blogbericht van diana – Shr laser ontharingMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   8 juni 2015 / 19:25

   Ja daar ga ik zeker een review van online gooien! 🙂 ben hem nu net een aantal dagen aan het testen.

 7. A_nnick.
  6 juni 2015 / 16:12

  Reuzebenieuwd naar de werking van je stappentellerding. Hou je ons op de hoogte?
  Lees het laatste blogbericht van A_nnick. – As we speak, deel 5My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.