Action shoplog (action stappenteller?, sieraden)

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ik ging weer eens naar de Action. Ondanks dat deze minder dan 10 minuten fietsen is voor mij, kom ik er toch niet zo heel erg vaak. Maar nu wilde ik even kijken of ze nog een leuke top hadden voor vanavond als ik uit ga. IK steek het niet onder stoelen of banken dat ik mijn kleren wel eens bij de Action koop 😉 lekker goedkoop en ze zijn vaak best nog leuk ook! Goed, ik ging erheen en kocht naast de standaard dingen als batterijen, tandpasta, haarlak etc. nog wat andere dingetjes ook.

Bekijk deze Denver Smartwatch die bij Action verkrijgbaar is. Een goede stappenteller van Action.

stappenteller action

Laat ik direct beginnen met de aankoop waar ik het meest benieuwd naar ben; de Max Fitness Pro armband. Ik wilde al lange tijd zo’n armband en had mijn pijlen gericht op de Jawbone Up maar die vond ik toch wat duur. Geheel onverwacht kwam ik dit exemplaar tegen van de Action en nam hem mee voor €17,95. Evengoed nog wel wat geld maar vele malen goedkoper dan de Jawbone. Hopelijk is dit een goedkoop Jawbone alternatief 🙂 Hij telt je stappen, calorieën en slaapritme. Ik ben erg benieuwd! Deze stappenteller van Action ga ik natuurlijk testen.

Sieraden

And some arm candy ? #fashion #jewellery #beauty

Een foto die is geplaatst door Mariska (@doormariska) op

De sieraden die ik kocht zijn een setje van een ketting en armband met Love erop, een setje met een ketting en oorbellen, waarvan de ketting de letters JOY heeft en de oorbellen hartjes zijn. Op de bovenstaande foto zie je die armband met Love en je ziet een andere armband. Dit zijn allemaal armbandjes op een stukje stof die sluit met een magneetsluiting. Misschien wel handig dat er stof tussen zit omdat ik allergisch ben voor nikkel 🙂

Kwasten
Ook nam ik een klein setje met kwastjes mee. Deze zitten in een doorzichtige etui en bevat een wat grotere kwast, 3 kleinere kwastjes en een kammetje. De namen voor alle soorten kwasten weet ik niet, sorry 😉

Poeder
Ik wilde ook eens poeder proberen voor over mijn foundation. Kijken of dat voor mij misschien ook een beetje werkt. Zal wel wennen zijn! En ben ook benieuwd naar de kwaliteit en of het werkt.

Parel oorbellen
Ook nam ik een kartonnetje mee met een aantal setjes van die parel oorbellen. Die oorbellen kan ik waarschijnlijk niet lang in, maar ik vind ze altijd erg leuk staan en ook goed te combineren omdat ze zo simpel zijn eigenlijk.

De prijzen waren zoals gewoonlijk weer erg laag, maar ik ben vergeten de bon te vragen! Beetje stom, maar goed.

Lees ook:
Fitbit HR
AliExpress telefoonhoesjes shoplog (en mooie kwasten!)
Klavertje vier oorbellen van MyJewellery
Liefde voor vintage bordjes (Titanic, James Dean, Rolling Stones)

Wat vinden jullie van deze aankopen? Kennen jullie dit goedkoop Jawbone alternatief?

Related Posts