You are here: Home » Shoplogs » Action shoplog (Bourjois, oogschaduw en notitieboekjes)

Action shoplog (Bourjois, oogschaduw en notitieboekjes)

Gisteren kon ik het niet laten om weer even langs de Action te gaan en dan vooral te kijken wat ik NIET nodig had. Zo gaat dat namelijk altijd als je naar de Action gaat. Je gaat zonder doel heen en komt met 2 volle tassen terug. Oké dit keer waren het niet 2 volle tassen maar wel spulletjes waarvan ik dacht: ‘Oh, leuk voor de blog!‘. Dat zie je dus in deze Action shoplog terug. Er waren op zich wel leuke dingen te vinden dit keer moet ik zeggen.

Naar deze baked eyeshadow ben ik best erg benieuwd. Ik koos 2 verschillende kleursoorten uit waarvan ik denk dat ik die zelf ook zou kunnen gaan dragen. Nude vind ik sowieso altijd wel mooi en daarom koos ik onder andere voor de Ombre Bronze. Incognita is wel donkerder, maar ook dat vind ik wel mooi. Deze gaan jullie dus nog tegen komen op de blog.
€1,29 per stuk.

Dit decoratielint nam ik mee omdat ik het wel leuk vind een pakje te versieren die ik opstuur naar een winnaar. Dat heb ik nog niet eerder gedaan, maar vanaf nu wel. Het is toch veel leuker als je een feestelijk pakketje ontvangt?
€0,79 per stuk.

Zelf heb ik alleen een hele grote douchepuf die ik soms nogal onhandig vind. Bij Action kwam ik verschillende kleintjes tegen in verschillende kleuren met een verschillend diertje erop. Zelf heeft roze altijd mijn voorkeur en daar zat het visje op. Vind hem heel erg schattig 🙂
€0,49 per stuk

Ik gok wel dat ik een liefde begin te creeeren voor notitieboekjes. Laatst kocht ik er al een paar die wat groter waren en deze zijn iets kleiner. Kon het niet laten om ze te laten liggen! De linker is trouwens een soort mapje die je dicht kunt klikken en waar een pen bij zit. Leuk! Ze zijn er trouwens ook in verschillende kleuren en dat soort dingen.
€0,89 en €0,99 per stuk

Dit is ook een nude oogschaduw palette en daar hou ik wel van. Deze was zo goedkoop dat ik hem zeker wilde uitproberen. Ik verwacht er niet teveel van, maar je komt er pas achter als je hem gaat gebruiken natuurlijk. Ook was dit palette in verschillende variaties verkrijgbaar.
€0,79 per stuk

En als laatste was ik wel op zoek naar een douchegel en zag deze van Bourjois staan. Ik weet dat ze altijd wel duurder zijn bij een drogist en daarom nam ik deze mee. Je hebt verschillende geuren, maar deze sprak mij het meeste aan qua geur en daarbij zou deze ook een goede scrub zijn. Deze fles bevat 250ml.
€1,89 per stuk

Lees ook:
Shoplog Body Shop, Prijsmepper, Xenos & katten halsband
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
Primark Amsterdam shoplog juni 2019