Action reinigingsdoekjes

by Mariska
action reinigingsdoekjes

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Om mijn gezicht te reinigen gebruik ik eigenlijk altijd de reinigingsdoekjes. Dit vooral omdat ik het budget vind maar ook niet teveel producten wil gebruiken en de doekjes voor mij het fijnste werken. Nu weet ik wel dat de de meningen er erg over verdeeld zijn of het wel of niet goed is, maar dit is voor mij de fijnste methode. Eerder gebruikte ik reinigingsdoekjes van de Kruidvat, reinigingsdoekjes van Nivea en nu deze reinigingsdoekjes van Action. Wederom lekker budget!

Lees ook: Action Kiss My Perfect Rosy Lips lipsticks

Action reinigingsdoekjes

action reinigingsdoekjes

Zelf heb ik best een gevoelige huid met vaak ook schilfertjes en droge plekjes. Daarom ben ik ook altijd op zoek naar de goede reinigingsdoekjes die ik zonder vrezen kan gebruiken en mijn huid niet geïrriteerd raakt en rood wordt of gaat prikken. Daarom was ik ook heel erg benieuwd naar deze doekjes. Wederom omdat het ook budget is natuurlijk.. I love budget!

Op de voorkant van de verpakking kun je heel makkelijk zien dat de Action reinigingsdoekjes geschikt zijn voor de gevoelige huid en de droge huid. Zelf heb ik dus een gevoelige huid. Volgens de verpakking bevatten de zachte doekjes amandel olie en aloë vera om de huid goed te reinigen van olie restjes en andere viezigheid, make-up en ook waterproof mascara. Waterproof mascara gebruik ik zelf echt nooit, maar ze lijken toch wel heel goed te werken. Ook vind ik een enorm groot pluspunt dat er geen alcohol in zit.

action reinigingsdoekjes

Om te kijken of het goed poetste gebruikte ik de doekjes op de swatch van de Hema longer lasting lipstick 06 die ik net had getest. Aangezien die nogal lang blijft zitten en best gebeiteld zit vond ik het wel een goede test. Ik pakte een doekje en ging flink boenen op mijn hand.

Wel moest ik even flink boenen, maar ik vind dat het doekje goed zijn werk doet. De doekjes ruiken echt wel heel erg fris en er zit geen parfum in, dus daar komt het niet door 😉 Als je gezicht gereinigd is voelt deze ook zacht en fijn aan. Zelf smeer ik daarna nog even een crème op om het te verzorgen maar in principe is dat niet nodig.

Wat ik ook fijn vind is dat de verpakking goed te sluiten is door de strip met het plakgedeelte. Ik zelf heb daar nooit problemen mee en als je een doekje eruit getrokken hebt kun je hem dus makkelijk weer sluiten. Zo drogen de doekjes niet uit. Ook wel een belangrijk punt natuurlijk!

De doekjes voelen enorm fijn aan op mijn huid, zijn lekker zacht en ruiken lekker fris. Mijn gevoelige huid reageert er goed op en de make-up is ook goed te verwijderen met deze doekjes. Voor een prijs van minder dan één euro heb je een pakje met daarin 25 doekjes. Dat is nog eens budget, hè? Deze doekjes raad ik dan ook enorm aan, zeker als je ook een droge en/of gevoelige huid hebt. Je koopt deze doekjes, zoals je leest, bij de Action!

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.