5 redenen waarom ik graag in mijn slaapkamer ben

by Mariska
slaapkamer

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Niet iedereen zit graag in zijn of haar slaapkamer, maar ik wel. Nu staat daar natuurlijk mijn bed, maar ook mijn tv’tje, mijn bureau, mijn Ikea Helmer kastje en ga zo maar door. Ook staat daar mijn bureau waar ik altijd aan zit en heb ik het gezellig gemaakt met veel leuke kaarsenhoudertjes, lekker ruikende Yankee Candle waxjes én geurkaarsjes. Het is écht mijn plekje. En natuurlijk vind ik het heerlijk om vanuit bed tv te kunnen kijken.. maar wie niet? 🙂

Slaapkamer – Gezelligheid

Zelf heb ik mijn slaapkamer best wel gezellig gemaakt al zeg ik het zelf. Het is een best oud huis die wij huren dus ik kan er niet van alles aan gaan veranderen zoals de muren en dus moet ik het op een andere manier doen. Zo heb ik leuke spulletjes bij Action gekocht, heb ik een kastje van Ikea naast mijn bed staan als nachtkastje met daarop leuke kaarshoudertjes en engelenbeeldjes en wat kerstlichtjes. Vooral die kerstlichtjes maken het erg lekker knus en dat is dan ook een van de redenen waarom ik er graag zit.

Slaapkamer – Fijn bed

Zelf heb ik een boxspring en ik wil nooit meer anders. Je vind bijvoorbeeld een betaalbare boxpring ook bij Otto. Een goede boxspring inclusief top matras vind je daar al voor €349,99! Een top matras zit daar dus bij in terwijl die normaal gesproken, als je die los koopt, al best duur is. Zelf vind de matrassen van een boxspring heel fijn omdat ze lekker dik zijn, uit 2 losse matrassen bestaan en ik heb ervaren dat het makkelijker verhuizen is dan bijvoorbeeld een heel bed wat met frame en al uit elkaar gehaald moet worden. Mijn bed is 1.60 breed en dat vind ik heerlijk in vergelijking met de bedden die ik heb gehad die 1.40 breed waren. En zo in mijn eentje gaat het prima, ruimte genoeg 🙂

Slaapkamer – Tv

Ik vind het heerlijk om ’s avonds voor ik ga slapen nog even te zappen of als ik moe ben, direct na het werk mijn bed in te duiken en de hele avond tv te kijken. Zelf heb ik niet zo’n super grote supersonische tv, maar gewoon zo’n kleine ouderwetse met een toetertje. Past prima zo! Nu ik dit aan het typen ben is het een zondagavond en heb ik net de laatste aflevering van Penoza gekeken vanuit bed 🙂 Heerlijk zo’n zondagavond!

Eigen plekje

Het is echt mijn eigen plekje door de accessoires die ik heb uitgekozen. Zo heb ik bijvoorbeeld laatst bij Kruidvat van die kerstlampje gekocht maar dan in zo’n gordijn. Die hangt naast mijn bed en geeft zoveel gezelligheid en ziet er knus uit. Ik kies zelf hoe ik wat en waar neer zet, hoe ik het inricht en welke kaarsjes ik aansteek. Daar hou ik van en zeker omdat ik dan samenwoon en je in de woonkamer en andere ‘openbare’ stukken in het huis, samen kiest voor de inrichting. Gelukkig hoef ik in mijn slaapkamer met niemand anders rekening te houden.

De geuren

Mijn broertje is niet weg zo weg van al die geurkaarsen. In mijn slaapkamer heb ik bijna altijd wel iets van geurkaarsen aan en zodra hij binnenloopt de trap op (bij ons kom je binnen door een trap op te lopen en daar zit mijn slaapkamer..).. ‘jij hebt zeker weer van die troep aan?’. Eh, klopt. Dus ik ben blij dat ik in mijn eigen kamer de geurtjes kan branden die ik lekker vind. Op dit moment heb ik net een aantal nieuwe wax melts van Yankee Candle binnengekregen met wat nieuwe geuren die ook voor de rest zijn. Mijn favoriete geur is Kilimanjaro Stars! ♥ Ook heb ik nog Sparkling Snow, Winter Glow en Spiced Orange. Tip: Kruidvat heeft van die grote glazen potten geurkaarsen voor maar €3,99 en ze ruiken écht heerlijk! Ze zijn er ook in kleinere varianten.

Lees ook:
Supergave schilderijtjes met lipstick, parfum en quotes posters
Tv kijken in mijn kantoor, zó doe ik dat!
Verhuisd naar Edam!

Wat is de reden dat jij graag in je slaapkamer bent?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.