5 merken die ik niet kende zonder de blogwereld

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Al enige tijd ben ik actief in de blogwereld. Enige tijd is ongeveer zo’n 10 jaar of meer. Niet direct ben ik begonnen bij de Nederlandse blogs maar eigenlijk bij de Engelstaligen. Dat ging ik eigenlijk niet eens over beauty en ondanks dat ik nu ook géén beautyblog ben (en maar af en toe wat schrijf erover) heb ik toch wel een paar mooie en favoriete merken die ik ken van de blogwereld in Nederland. Klinkt raar eigenlijk. Merken die ik anders niet zou kennen? Hm..

Lees ook: Professioneel bloggen – Tips en stappenplan eigen blog beginnen

Merken blogwereld

MAC

Dit merk had ik zeker weten niet gekend als ik niet in de blogwereld zat. Het is niet standaard dat deze in iedere winkel ligt zoals bijvoorbeeld bij L’oreal vaak wel het geval is. Dit omdat MAC een exclusiever merk is natuurlijk en alleen bij sommige Douglases bijvoorbeeld verkrijgbaar is. Ondanks dat ik zelf geen MAC lipstick in mijn bezit heb (die van de foto is van een winactie), vind ik het merk echt heel erg mooi om te zien! Wat een prachtige kleuren lipstick, mooie campagnes met celebrities en producten. Dit heb ik leren kennen doordat het zo bekend is in de blogwereld. Ondanks dat ik het niet gebruik kan ik er wel bij weg zwijmelen. EDIT: Nu heb ik MAC Please me.

Lush


Dit merk had ik ook zeker weten niet gekend. Nu is mijn vriendinnetje Evelien voor mij dé Lush specialist van de Nederlandse blog wereld. Zeker weten. De laatste tijd gebruik ik dit wat minder eigenlijk, maar nog steeds heb ik er producten van die ik wel vaker gebruik. Zo heb ik de Hot Toddy douchegel nog in de douche staan, Whoosh shower jelly, Rehab shampoo en nog een masker. Oh ja, ook nog een conditioner en heb al een paar bath bombs gebruik. Vind de geuren echt heerlijk, alleen soms houdt de prijs mij een beetje tegen. Voor mij is dit ook wel echt luxe om te kopen zo af en toe 🙂

Catrice en Essence

Zowel Catrice als essence had ik ook niet gekend, althans dat denk ik. Uberhaupt was ik voor het bloggen niet zo gek geweest van nagellak. Laat staan dat ik mij bewust was van de hele schappen die er in Kruidvat staan. Meestal kwam ik niet verder dan mijn favoriete merk Bourjois qua makeup. Nu weet ik gelukkig wel beter en stap ik veel sneller op Catrice en Essence af.

The Body Shop

Deze kan ik ook toevoegen. The Body Shop had ik zeker weten niet gekend. Alhoewel ik lang niet alle producten van het merk gebruik, vind ik de handcreme uit de Shea lijn wel echt super lekker. Deze is jammer genoeg bijna op, maar ik ga hem zeker weten nog eens aanschaffen. Heerlijk is die! Nu twijfel ik ook nog of ik misschien de eau de toilette er van wil aanschaffen. Vind de geur zo lekker! Oh ja, en ik heb nog de douche creme in gebruik. Die is ook echt heerlijk!

Welke merken heb jij door de blogwereld leren kennen?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.