4 super leuke artikelen van medebloggers

4 super leuke artikelen van medebloggers

Het leek mij eens leuk om andere bloggers in het zonnetje te zetten, gewoon om de leuke, mooie en interessante artikelen die ze schrijven. Hier heb je je niet voor op kunnen geven. Ik volg zelf best wel veel blogs en lees ook heel veel artikelen. Sommige artikelen zijn zo leuk, hebben mooie foto’s of zijn gewoon erg leuk om te lezen. Deze artikelen en bloggers gun ik graag wat extra spotlight en daarom deel ik ze maar al te graag in dit artikel, zodat jullie ze ook kunnen lezen. Mocht je dat nog niet hebben gedaan 🙂

Grote Oreo koekjes test – prisje.nl

Priscilla volg ik echt al super lang en zij is ook even gastblogger geweest op doormariska.nl. Eerst runde zij de blog wickedskakid.nl, toen livingonabudget.nl en op dit moment is het net prisje.nl geworden. Ik volg haar nog steeds en buiten het feit dat ze mooie foto’s maakt, zijn haar artikelen ook echt heel leuk om te lezen. Nu ik langs alle artikelen ging op Bloglovin kwam ik de Grote Oreo koekjes test tegen op haar blog, zo leuk bedacht en gedaan! 🙂 Ik kreeg er spontaan honger van, haha!

Hoe een video opnemen echt bij mij gaat .. – byrebeccadenise.nl

Ook Rebecca volg ik alweer een hele tijd en vind haar artikelen heel erg leuk om te lezen. Ze is helemaal zichzelf en dat kun je ook uit haar artikelen opmaken. Ze schrijft reviews, deelt foto’s en video’s en stelt zich ook kwetsbaar op door over haar onzekerheden te praten. Ik vind het helemaal leuk 🙂 Nu nam ze een video op met allemaal bloopers en hoe een video opnemen in het ‘echie’ gaat bij haar. Zo leuk! Check het artikel met video zeker even 🙂

IK STOP MET #SPON EN SAMENWERKINGEN – matteandshimmer.nl

Mariska (hé een naamgenootje!) volg ik nog niet zo heel lang, maar talent met make-up heeft ze zeker. Ik vind het super leuk om haar looks te bekijken en haar make-up stash. Een heel interessant artikel vond ik het stoppen met samenwerking en gesponsorde artikelen. Dit vind ik persoonlijk een hele stoere beslissing! Ik geef eerlijk toe dat ik dit niet zou doen, ook omdat mijn blog(s) mijn bedrijf is/zijn. Daar verdien ik dus doelbewust geld mee. Het bewijst maar weer dat bloggen dus ook gewoon puur en alleen hobby kan zijn en dat vind ik echt stoer!

Mijn all time favorite high end producten – inspiiredbylife.nl

Al een super lange tijd volg ik Manon en het valt mij op dat ik haar foto’s de laatste tijd echt heel erg mooi vind. Ze maakte altijd al mooie foto’s, maar ze lijken nu nog mooier! Vooral de foto’s uit het artikel waar ze haar favoriete high end producten deelt vind ik zo mooi. Zelf hou ik enorm van van foto’s met een mooie witte achtergrond, maar de foto’s van Manon zijn in mijn ogen Pinterest waardig. Ze hebben echt een bepaald soort sfeer wat ik daar erg bij vind passen. Dit is nog maar een gedeelte van de leuke artikelen en de foto’s!

Dit soort artikelen wil ik wel vaker gaan maken en daarin artikelen delen die mij opvallen en aanspreken. Hopelijk vinden jullie dit leuk om te lezen en brengen jullie deze bloggers ook een bezoekje. Dat zijn ze namelijk stuk voorstuk waard!

Lees ook:
Nieuw logo, nieuwe telefoon en The Kelly Family
Leuke artikelen van mede bloggers #4
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Persoonlijke artikelen: wat deel ik wel en wat niet + tips!

21 Reacties

 1. 12 januari 2017 / 15:32

  Wat leuk om deze artikelen te zien, ik volg alle meiden al dus ik had ze al gelezen. Ik vind het heel knap als je met samenwerkingen kan stoppen, ik kan dat namelijk echt niet. Ik vind het juist zo leuk om iets te krijgen haha.. ernstig.. verder moest ik lachen om de blooper video van Rebecca want de mijne stond twee weken eerder online (dat was ook mijn aller eerste blooper en outtakes video). leuk en lief dat je dit weer deelt!

 2. 11 januari 2017 / 19:14

  Ik volg zelf heel weinig, ik heb een vaste kliklijst zeg maar. Dit om orde te bewaren. Maar ik had het artikel van Matte en Shimmer dan weer wel gelezen.
  Lees het laatste blogbericht van Yust – Swatched-it | Naturally | FabyMy Profile

 3. 11 januari 2017 / 09:57

  Die witte Oreo’s zijn echt TE lekker.. als ik daar een pakje van heb liggen dan gaat ie gelijk op. Ik koop ze dus niet meer, haha! Wel super lief dat je andere bloggers in het zonnetje zet!

 4. Yara
  11 januari 2017 / 07:20

  Wat leuk om te lezen & allemaal leuke bloggers!
  Liefs,
  Yara

 5. Priscilla
  10 januari 2017 / 23:27

  Wat superlief dat mijn artikel hier ook tussen staat. Ik heb de andere artikelen nog niet allemaal gelezen maar ga ik zeker even doen.

  Ik lees jouw artikelen ook altijd met veel plezier ❤

  • Mariska
   11 januari 2017 / 20:55

   Graag gedaan, ik vond hem zo leuk! 🙂 en lief, bedankt voor het lezen 🙂

 6. 10 januari 2017 / 20:26

  Die video van Rebecca is grappig ja! Ik moest echt lachen toen ik hem een paar dagen geleden bekeek, haha. De laatste blog die je benoemt heb ik nog niet gelezen. Ga ik gelijk doen nu!

 7. Manon
  10 januari 2017 / 20:23

  Aaahw dit maakt mijn dag helemaal goed! Wat lief van je zeg ‘kijkt verlegen’ ik ben blij met zo een compliment,want ik twijfel altijd heel veel.

  • Mariska
   11 januari 2017 / 11:10

   Hé dat hoeft helemaal niet, haha! Twijfelen moet je zeker niet, je doet het heel goed!

 8. 10 januari 2017 / 19:37

  Ohhh wat word ik altijd super blij van dit soort artikeltjes. Ik werd getipt in een groepsapp en werd er helemaal happy van. Zo lief dat ik in dit rijtje mag staan^^

  • Mariska
   10 januari 2017 / 21:47

   Graag gedaan! 🙂

 9. 10 januari 2017 / 19:11

  Leuke artikelen! Een aantal heb ik gelezen, de anderen ga ik nog even langs 🙂

 10. 10 januari 2017 / 16:13

  leuk om andere bloggers zo in de spotlights te zetten. Zo ontdek je altijd er weer leuke nieuwe blogs bij 🙂

 11. Britt
  10 januari 2017 / 15:32

  Oeh, die oreo’s! Dat klinkt als een artikel voor mij 😉

 12. 10 januari 2017 / 15:20

  Ik volg ook deze bloggers en de artikelen die je benoemd zijn inderdaad leuk om te lezen.

 13. 10 januari 2017 / 15:05

  Ik heb ze allemaal voorbij zien komen, maar nog niet allemaal gelezen. Ik vind de foto’s van Manon inderdaad ook steeds mooier worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.