You are here: Home » Media, internet en tv » 4 super leuke artikelen van medebloggers

4 super leuke artikelen van medebloggers

4 super leuke artikelen van medebloggers

Het leek mij eens leuk om andere bloggers in het zonnetje te zetten, gewoon om de leuke, mooie en interessante artikelen die ze schrijven. Hier heb je je niet voor op kunnen geven. Ik volg zelf best wel veel blogs en lees ook heel veel artikelen. Sommige artikelen zijn zo leuk, hebben mooie foto’s of zijn gewoon erg leuk om te lezen. Deze artikelen en bloggers gun ik graag wat extra spotlight en daarom deel ik ze maar al te graag in dit artikel, zodat jullie ze ook kunnen lezen. Mocht je dat nog niet hebben gedaan 🙂

Grote Oreo koekjes test – prisje.nl

Priscilla volg ik echt al super lang en zij is ook even gastblogger geweest op doormariska.nl. Eerst runde zij de blog wickedskakid.nl, toen livingonabudget.nl en op dit moment is het net prisje.nl geworden. Ik volg haar nog steeds en buiten het feit dat ze mooie foto’s maakt, zijn haar artikelen ook echt heel leuk om te lezen. Nu ik langs alle artikelen ging op Bloglovin kwam ik de Grote Oreo koekjes test tegen op haar blog, zo leuk bedacht en gedaan! 🙂 Ik kreeg er spontaan honger van, haha!

Hoe een video opnemen echt bij mij gaat .. – byrebeccadenise.nl

Ook Rebecca volg ik alweer een hele tijd en vind haar artikelen heel erg leuk om te lezen. Ze is helemaal zichzelf en dat kun je ook uit haar artikelen opmaken. Ze schrijft reviews, deelt foto’s en video’s en stelt zich ook kwetsbaar op door over haar onzekerheden te praten. Ik vind het helemaal leuk 🙂 Nu nam ze een video op met allemaal bloopers en hoe een video opnemen in het ‘echie’ gaat bij haar. Zo leuk! Check het artikel met video zeker even 🙂

IK STOP MET #SPON EN SAMENWERKINGEN – matteandshimmer.nl

Mariska (hé een naamgenootje!) volg ik nog niet zo heel lang, maar talent met make-up heeft ze zeker. Ik vind het super leuk om haar looks te bekijken en haar make-up stash. Een heel interessant artikel vond ik het stoppen met samenwerking en gesponsorde artikelen. Dit vind ik persoonlijk een hele stoere beslissing! Ik geef eerlijk toe dat ik dit niet zou doen, ook omdat mijn blog(s) mijn bedrijf is/zijn. Daar verdien ik dus doelbewust geld mee. Het bewijst maar weer dat bloggen dus ook gewoon puur en alleen hobby kan zijn en dat vind ik echt stoer!

Mijn all time favorite high end producten – inspiiredbylife.nl

Al een super lange tijd volg ik Manon en het valt mij op dat ik haar foto’s de laatste tijd echt heel erg mooi vind. Ze maakte altijd al mooie foto’s, maar ze lijken nu nog mooier! Vooral de foto’s uit het artikel waar ze haar favoriete high end producten deelt vind ik zo mooi. Zelf hou ik enorm van van foto’s met een mooie witte achtergrond, maar de foto’s van Manon zijn in mijn ogen Pinterest waardig. Ze hebben echt een bepaald soort sfeer wat ik daar erg bij vind passen. Dit is nog maar een gedeelte van de leuke artikelen en de foto’s!

Dit soort artikelen wil ik wel vaker gaan maken en daarin artikelen delen die mij opvallen en aanspreken. Hopelijk vinden jullie dit leuk om te lezen en brengen jullie deze bloggers ook een bezoekje. Dat zijn ze namelijk stuk voorstuk waard!

Lees ook:
Nieuw logo, nieuwe telefoon en The Kelly Family
Leuke artikelen van mede bloggers #4
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Persoonlijke artikelen: wat deel ik wel en wat niet + tips!

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook