Op onze nieuwsbrief abonneren

4 leuke winterjassen

Gelukkig is de herfst begonnen (sorry voor de mensen die van de zomer houden!) en is de winter ook alweer in zicht. Dat zijn wel echt mijn favoriete seizoenen als ik mag kiezen. De hitte houd ik vaak niet uit en met de kou kun je je ernaar kleden. En natuurlijk ook weer lekker veel herfst- en winterthee drinken en warme chocolademelk met slagroom ­čÖé Dus ook tijd om te kijken voor nieuwe leuke winterjassen voor dit jaar. Eigenlijk den ik dat ik er nog wel een heb die een jaar mee kan, maar een hele nieuwe is natuurlijk veel leuker ­čÖé

Leuke winterjassen

[easy-image-collage id=41826]

Khaki groene jas EspritRode jas Esprit
Deze parka’s vind ik altijd wel leuk en is vaak ook mijn eerste keuze. Zo’n parka die je links ziet in het groen heb ik ook op dit moment en de jas ervoor was dat ook. Ook vind ik zo’n (nep)bont kraag altijd wel iets hebben en lekker warm in je nek. Ook heeft het bij mij de laatste tijd wel eens gekriebeld om een rode jas te nemen. Het is wel heel erg opvallend, maar rood vind ik toch ook wel weer een mooie kleur die goed te combineren is. Ik durf alleen niet zo goed, haha! Wellicht binnenkort ­čÖé [easy-image-collage id=41836]

Groen/zwarte jas – roze jas gewatteerd
Als we het toch over de kaki groene kleur hebben, dan is de eerste jas een heel goed voorbeeld. Ook wederom iets wat ik zelf zou kiezen, alleen maken de zwarte vlakken erop het net even wat stoerder. Vind ik ook wel mooi eigenlijk! En van deze ‘gewone’ kleuren ga ik naar de (oud)roze kleur. Nog nooit echt over nagedacht of naar gekeken, maar dit vind ik ook wel heel leuk! Zo’n kleur heb ik zelf nog nooit gehad en ik kan me niet herinneringen dat ik dit eerder gezien heb. Al zal het wel.

Lees ook:
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)
Heb jij ook een down gevoel in de winter? Zó ga ik er mee om!
Vitamine D tegen winterdip
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie

close

3 Reacties

  • Mariska
   Auteur
   28 september 2017 / 09:05

   Ja dat vind ik ook hoor! Al vind ik bijvoorbeeld deze roze wel echt super vet ­čÖé

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.