Gelukkig is de herfst begonnen (sorry voor de mensen die van de zomer houden!) en is de winter ook alweer in zicht. Dat zijn wel echt mijn favoriete seizoenen als ik mag kiezen. De hitte houd ik vaak niet uit en met de kou kun je je ernaar kleden. En natuurlijk ook weer lekker veel herfst- en winterthee drinken en warme chocolademelk met slagroom 🙂 Dus ook tijd om te kijken voor nieuwe leuke winterjassen voor dit jaar. Eigenlijk den ik dat ik er nog wel een heb die een jaar mee kan, maar een hele nieuwe is natuurlijk veel leuker 🙂

Leuke winterjassen

[easy-image-collage id=41826]

Khaki groene jas Esprit – Rode jas Esprit

Deze parka’s vind ik altijd wel leuk en is vaak ook mijn eerste keuze. Zo’n parka die je links ziet in het groen heb ik ook op dit moment en de jas ervoor was dat ook. Ook vind ik zo’n (nep)bont kraag altijd wel iets hebben en lekker warm in je nek. Ook heeft het bij mij de laatste tijd wel eens gekriebeld om een rode jas te nemen. Het is wel heel erg opvallend, maar rood vind ik toch ook wel weer een mooie kleur die goed te combineren is. Ik durf alleen niet zo goed, haha! Wellicht binnenkort 🙂

[easy-image-collage id=41836]

Groen/zwarte jas – roze jas gewatteerd

Als we het toch over de kaki groene kleur hebben, dan is de eerste jas een heel goed voorbeeld. Ook wederom iets wat ik zelf zou kiezen, alleen maken de zwarte vlakken erop het net even wat stoerder. Vind ik ook wel mooi eigenlijk! En van deze ‘gewone’ kleuren ga ik naar de (oud)roze kleur. Nog nooit echt over nagedacht of naar gekeken, maar dit vind ik ook wel heel leuk! Zo’n kleur heb ik zelf nog nooit gehad en ik kan me niet herinneringen dat ik dit eerder gezien heb. Al zal het wel.

Lees ook:
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)
Heb jij ook een down gevoel inde winter? Zó ga ik er mee om!
Vitamine D tegen winterdip
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Manon 28 september 2017 - 19:39

De laatste twee jassen vind ik wel erg leuk

Carolien 28 september 2017 - 08:00

Ik vind een leuke en mooie winterjas vinden zo moeilijk! De meeste zijn gelijk onwijs duur, wat ik ook echt zonde vind.

Mariska 28 september 2017 - 09:05

Ja dat vind ik ook hoor! Al vind ik bijvoorbeeld deze roze wel echt super vet 🙂

Reacties zijn gesloten.