You are here: Home » Tags en vragenlijstjes » 25 levensvragen tag

25 levensvragen tag

Een tag! Dit keer de 25 levensvragen tag die ik op Teske haar blog vond. Vind de vragen best wel interessant en ook erg leuk om antwoord op te geven. Het zijn ook wel vragen om een beetje goed over na te denken vind ik waarop ik het antwoord nog best lastig vind zo 1, 2, 3. Heb toch mijn best gedaan en ik hoop dat jullie zo net weer iets meer over mij te weten komen!

25 levensvragen tag

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Op dit moment heb ik een wallpaper die ik gedownload heb van uit een app. Eigenlijk wissel ik best wel vaak maar nu heb ik er een waar Las Vegas Nevada op staat. Of eigenlijk is het het welkomst bord waarop staat: “Welcom to fabulous Las Vegas Nevada”. Ik hou daar wel van, van die style en ook van de dingen die ik over Las Vegas heb gezien. Deze om precies te zijn:

Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?
Standaard best ik eigenlijk een zoete witte wijn. Ik weet dat heel veel mensen dat niet weg kunnen krijgen en liever voor een droge witte wijn kiezen, maar dat vind ik echt ontzettend goor. Net of je kurk zit te drinken en dan nog 100 keer erger. Dus eigenlijk zoete witte wijn. Als ik daar klaar mee ben neem ik tussendoor wel eens een Jagermeister gemixt met Red Bull. Niet dat ik dat dan de hele avond drink, maar wel als tussendoor. Anders vind mijn portemonnee dat niet erg leuk denk ik 😉 Sinds kort lust ik ook een Radler!

Welk woord gebruik je eigenlijk écht te vaak?
Hm, moet ik even nadenken. Vaak gebruik ik het woord (of zin eigenlijk…): “Oh, dat is wel vet!”. Dat gebruik ik wel vaak. Of: “Serieus?” of “Oh wow!”. Meer kan ik echt zo niet bedenken maar het zullen wel woorden zijn die een beetje op de vorige lijken.

Wat is je favoriete film?
Moet eerlijk bekennen dat ik bijna nooit films kijk en dus ook lang niet zo goed weet welke films er allemaal zijn en tegenwoordig een beetje in de bioscopen draaien. 50 first dates kan ik me herinneren en die vind ik wel leuk. En ook trouwens How to lose a guy in 10 days. Zag er toevallig laatst een voorstukje van op tv in een reclame blok en toen dacht ik weer.. ‘oh ja! die!’. Hele leuke film vond ik dat. En vroeger vond ik Black Beauty echt super en moest ik altijd wel een brok in m’n keel weg slikken toen er een paard dood was gegaan.

Wat is je guilty pleasure – op het gebied van tv?
Ehhh.. ik kijk toch wel Barbie en Michael en ik zag dat Andy en Melisa ook weer op tv komt binnenkort. Dat kijk ik dan ook wel. Afgelopen twee weken was ik vrij en toen keek ik wel Dr. Phil en Spongebob. Ja, ik word deze maand 30 en kijk nog steeds Spongebob als ik het tegen kom! En nu ik toch bezig ben.. Geordie Shore! Dat vind ik nog grappig ook om naar te kijken. Je ziet het al.. zoveel tv kennis heb ik niet gezien het niveau van de series 😉

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Zou het zo écht niet weten, ik luister niet echt vaak muziek wat ik zelf aan zet. Meestal heb ik muziek aan op zo’n radiozender die je dan op de tv aan zet. Maar het laatste nummer zal iets van Normaal geweest zijn of Piet Veerman met Sailing Home. Kennen jullie dat nummer? Veel vinden hem denk ik super oudbollig en niet mooi, maar ik hou van dat nummer! Serieus waar… hij is zo mooi! Kijk hem hieronder en laat het me weten 🙂

Naar wie was je laatste appje?
Een app in onze werk app. Ik zit daarin met 5 andere meiden die bij mij op de afdeling zitten. Of nou ja meiden, 3 wat ouderen die wel even leuk zijn 🙂 Het was op de blog van Florence, dat ik het zo grappig vond dat er ‘wijsheidstanden’ wordt gezegd terwijl wij dat hier in Nederland kennen als verstandskiezen. Niet dat ik de Belgen uitlach, zeker niet! Wij werken namelijk samen (ons bedrijf) met een Belgisch bedrijf en hebben daarom ook Belgische collega’s. En af en toe hebben de Belgische collega’s best rare woorden die wij hier in Nederland niet gebruiken en toen appte ik mijn collega’s dus dit 🙂

Wat was je eerste e-mailadres?
Ehh, moet ik even goed nadenken hoor. Ik heb gehad miss_mariss_x@hotmail.com, mariska789@hotmail.com en ik geloof dat mijn eerste iets was met Pinkeltje15@hotmail.com? Pinkeltje was namelijk destijds mijn pony, haha.

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Mensen die liegen, het inschenken van bier in een glas, mensen die denken beter te zijn dan een ander en eigenlijk tegenwoordig ook mensen die via internet een enorm grote bek hebben en bijdehante reacties achterlaten met een privé account of anoniem. Zo triest vind ik dat en vooral ook respectloos!

Wat is je meest awkward moment ooit?
Dat zullen ongetwijfeld veel meer momenten zijn en sommige kan ik hier echt niet vertellen. Dat heeft dan te maken met iemand mee naar huis gaan enzo. Geen details. Moet ik even denken aan iets wat ik wel kan vertellen…. Oh ja! Op de kermis in de Beemster vorig jaar. Ik stond met een groepje jongens samen met mijn broertje en we stonden gezellig te praten. Op het moment dat ik over een hekje wilde stappen scheurde ik uit m’n broek, haha! Moest echt heel hard lachen en de scheuren zaten eigenlijk alleen aan de binnenkant bij m’n benen.

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Dat heb ik niet echt. Vind vrije dagen denk ik het leukste 😉 Dat je gewoon zelf kan doen wat je wilt. Of het weekend. Iets met geen wekker zetten en lekker doen waar je zelf zin in hebt.

Wat is je favoriete emoji?
Vaak gebruik ik die met die knijpoogjes en dat lachje met die tandjes. Weet je welke ik bedoel? Of die ene met die knipoog die z’n tong uitsteekt.

Katten of honden?
Eigenlijk zou ik zeggen honden, maar ik nijg tegenwoordig meer naar katten. Of tenminste niet alle katten, maar wel bijvoorbeeld de katten van mijn zusje. Punky en Sammy zijn zulke schatjes. Kijk maar naar de foto hieronder en zie hoe lief de 6 jarige Punky is! Ze ging helemaal lief poseren voor de camera en dit is de foto die mijn zusje toen naar me toestuurde.

Utrecht of Amsterdam?
Eigenlijk ben ik geen stads persoon, maar beide vind ik wel iets hebben. Ik werk vlakbij Amsterdam en ook vanuit mijn woonplaats Avenhorn (Noord Holland 😉 ) ben ik als ik met de bus ga, in 3 kwartier in Amsterdam. Daar ga ik wel eens een enkele keer naar toe als ik wat bij Lush wil halen bijvoorbeeld. Maar Utrecht vind ik ook leuk! Ben daar laatst een dagje heen geweest.

Koffie of thee?
Thee. Thee. En nog eens thee. Alles met koffie vind ik vies. Mokka gebak vind ik dan wel weer lekker, haha. Maar koffie, espresso, cappuccino. No thanks. Wat smerig.

Serie of film?
Serie denk ik, dat heb je net al wel gemerkt aan de slechte series die ik keek en weer ga kijken. Films kijk ik maar heel zelden.

Engeland of Amerika?
Engeland ben ik al een paar keer geweest, in Newcastle dan. Amerika zou ik nog wel heel erg graag een keertje naar toe willen. Lijkt me zo vet! En dan vooral ook naar Las Vegas. Ik weet dat ze daar een heel mooi hotel hebben met een bad, die dan uitsteekt van het balkon met een Playboy Bunny erin. Snap je me nog?

Vlees of vis?
Vlees. Ik zal niet onder stoelen of banken steken dat ik vlees echt heel lekker vind. Vis vind ik daarentegen helemaal niet lekker. Zalm gaat dan nog wel maar de rest eigenlijk helemaal niet. Vis friet, kibbeling, lekkerbekkie en viskroketjes gaan er wel in.

Drank of drugs?
Drugs heb ik nooit gebruikt en ga ik ook niet doen. Krijg al plaatsvervangende schaamte als ik er aan denk hoe sommige mensen erbij lopen als ze iets hebben gebruikt. En daarbij ben ik veel te bang dat er iets gebeurt. Doe mij maar een drankje!

Spice Girls of Backstreet Boys?
Geen van beide. Ik was fan van The Kelly Family! Jep.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Beide heb ik volgens mij niet heel vaak gekeken maar kan me wel herinneren dat Villa Achterwerk leuke programma’s hadden. Loenatik enzo, toch?

Bert of Ernie?
Ernie vind ik leuk. Bert vind ik te serieus.

Buurman of Buurman?
Ajeto buur! Haha, zo grappig en tegelijk ook zo stom om te kijken.

Meest random feitje over jezelf?
Als ik naar de wc ga dan kijk ik áltijd in de pot van de wc of er niets in ligt. Dit komt eigenlijk doordat ik wel eens heb gelezen dat er in Nederland ook, slangen door de wc pot omhoog zijn gekropen. Ik ben zo bang voor die beesten! Ga dan ook niet zitten als de pot niet leeg is. Ook al is het alleen maar wc papier wat erin ligt.

Lees ook:
‘mag ik ff zeiken?’ tag
Tag: Mijn blog content tag

De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?
Dat je je eigen geluk bepaald en dat dat absoluut niet kan of gaat afhangen van andere mensen. Dat betekent niet dat andere mensen geen deel kunnen uitmaken van jouw geluk, maar je moet in ieder geval niet wachten tot iemand anders actie onderneemt.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en leuk vonden de antwoorden te lezen op mijn levensvragen. Natuurlijk mag je de 25 levensvragen tag overnemen!
Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook