10 mooie jurkjes voor kerst

Nog even aftellen en dan is het alweer kerst! Een feest waar menig mens naar uitkijkt en daar horen natuurlijk ook mooie jurkjes bij. Sinds een jaar of 2 ‘durf’ ik zelf jurkjes te dragen en kijk ik sindsdien ook naar mooie jurkjes voor kerst. Dit jaar ben ik ook alweer begonnen en zet de leukste 10 voor je op een rij. Ik hoop dat ik je kan inspireren en dit soort artikelen wil ik ook vaker gaan maken. Kijk mee!

Mooie jurkjes voor kerst

Terstal

Ik ging op zoek naar mooie en leuke jurkjes voor de kerst en deze heb ik zelf besteld. Misschien wel leuk om te weten ­čÖé Qua figuur heb ik best wel een buik en daarom vind ik een taille belangrijk met een wat lossere onderkant. Daarbij hou ik erg van kant en zit er een kleine ‘col’ aan wat ik fijn vind.

Vero Moda

Kijk deze dan! Je ziet wel een decollet├ę maar ik denk dat het niet too much is. Mocht dat wel zo zijn kun je er natuurlijk altijd een zwart hemdje onder dragen.

Pieces

Mocht je echt fan van glitters zijn is dit een mooie!

Mango

Bonprix

Bonprix

Ik vind suede heel mooi en ook erg chique, zeker voor de feestdagen. Dit jurkje heeft ook een mooie taille en is chique zwart.

jurkjes voor kerst

Vila

Dit is ook wel een mooie jurk vind ik zelf en daarom heb ik hem toegevoegd in dit rijtje. Deze past ook zeker tussen de mooie jurkjes voor kerst. De knoop in het midden bij de taille maakt het wat speels met natuurlijk heel veel glitter.

jurkjes voor kerst

Ruby

Misschien niet de kleur die je verwacht, maar ik vind dit ook een hele mooie jurk. Wederom suede met een wat andere kleur ­čÖé

jurkjes voor kerst

Jacqueline de Yong

Ja, gewoon de klassieke simpele jurk met kant.

mooie jurkjes voor kerst

Noisy May

Lees ook:
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten
Mijn nieuwe Valentino Divina handtas
Nieuwe sieraden van My Jewellery

6 Reacties

 1. 16 november 2019 / 21:24

  Leuk jurkje heb je besteld! Ik vind het jurkje van Vero Moda wel iets voor mij, al is het decollet├ę misschien net iets te laag voor mij ?. Ach ja het is Kerst hihi. Het jurkje van Bonprix vind ik ook erg leuk.

 2. 16 november 2019 / 08:11

  Dat kanten jurkje is leuk, net als dat jurkje met pailletten van Vero Moda, die mouwen daarvan zijn zo mooi afgewerkt.

  • Mariska
   Auteur
   16 november 2019 / 10:24

   Ja ik vind kant altijd heel mooi staan, dus ben benieuwd ­čÖé

 3. 15 november 2019 / 19:05

  Wat een leuke en feestelijke jurkjes allemaal! Glitters zijn altijd goed, maar al helemaal met kerst. Ben benieuwd welk jurkje je zelf voor dit jaar gaat kopen!

 4. 15 november 2019 / 11:45

  Wat een leuke jurkjes! Ik ben met het oog op de feestdagen, ook al aan het rondkijken naar een geschikte outfit x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.