10 mooie jurkjes voor kerst

by Mariska Groot

Nog even aftellen en dan is het alweer kerst! Een feest waar menig mens naar uitkijkt en daar horen natuurlijk ook mooie jurkjes bij. Sinds een jaar of 2 ‘durf’ ik zelf jurkjes te dragen en kijk ik sindsdien ook naar mooie jurkjes voor kerst. Dit jaar ben ik ook alweer begonnen en zet de leukste 10 voor je op een rij. Ik hoop dat ik je kan inspireren en dit soort artikelen wil ik ook vaker gaan maken. Kijk mee!

Mooie jurkjes voor kerst

bonprix kerst jurkje » Doormariska.nl

Terstal

Ik ging op zoek naar mooie en leuke jurkjes voor de kerst en deze heb ik zelf besteld. Misschien wel leuk om te weten 🙂 Qua figuur heb ik best wel een buik en daarom vind ik een taille belangrijk met een wat lossere onderkant. Daarbij hou ik erg van kant en zit er een kleine ‘col’ aan wat ik fijn vind.

vero moda kerst jurkje » Doormariska.nl

Vero Moda

Kijk deze dan! Je ziet wel een decolleté maar ik denk dat het niet too much is. Mocht dat wel zo zijn kun je er natuurlijk altijd een zwart hemdje onder dragen.

pieces kerst jurkje » Doormariska.nl

Pieces

Mocht je echt fan van glitters zijn is dit een mooie!

kerst jurkje mango » Doormariska.nl

Mango

kerst jurkje » Doormariska.nl

Bonprix

kerstjurk » Doormariska.nl

Bonprix

Ik vind suede heel mooi en ook erg chique, zeker voor de feestdagen. Dit jurkje heeft ook een mooie taille en is chique zwart.

jurkjes voor kerst
10 mooie jurkjes voor kerst

Vila

Dit is ook wel een mooie jurk vind ik zelf en daarom heb ik hem toegevoegd in dit rijtje. Deze past ook zeker tussen de mooie jurkjes voor kerst. De knoop in het midden bij de taille maakt het wat speels met natuurlijk heel veel glitter.

jurkjes voor kerst

Ruby

Misschien niet de kleur die je verwacht, maar ik vind dit ook een hele mooie jurk. Wederom suede met een wat andere kleur 🙂

jurkjes voor kerst

Jacqueline de Yong

Ja, gewoon de klassieke simpele jurk met kant.

mooie jurkjes voor kerst

Noisy May

Lees ook:
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten
Mijn nieuwe Valentino Divina handtas
Nieuwe sieraden van My Jewellery

Related Posts